Momente dramatice pentru Codin Maticiuc. Sărbători în spital: ce au pățit copiii afaceristului

Anul acesta, Codin Maticiuc își petrece sărbătorile prin spitale, și asta deoarece copiii afaceristului se confruntă cu probleme de sănătate.

24 dec. 2022, 10:43
Momente dramatice pentru Codin Maticiuc. Sărbători în spital: ce au pățit copiii afaceristului
Codin Maticiuc

De curând, Codin Maticiuc a vorbit, pe pagina sa de Facebook, despre căt de dificilă a fost luna decembrie pentru familia lui. Afaceristul a trecut prin clipe cumplite în ultima perioadă, după ce a ajuns cu cei trei copii la spital. Pe lângă asta, Codin a fost foarte ocupat și cu filmările și alte acțiuni în care este implicat.

Micuții afaceristului s-au îmbolnăvit, fiind vorba de ceva mai complicat decât niște simple viroze.

Citește și: Codin Maticiuc s-a accidentat la filmările serialului Clanul: „A fost tăietură adâncă, curgea sânge destul de mult”

„Al meu decembrie nu a fost deloc ușor. Cei trei copii s-au îmbolnăvit: doi de covid și unul de gripă, de am stat să îi feresc unul de altul prin casă, dacă vă vine să credeți”, a povestit Codin Maticiuc, pe Facebook.

Codin Maticiuc are trei copii

Codin este cu siguranță un bărbat fericit, având o familie numeroasă, cu trei copii. Acesta are două fetițe împreună cu Ana Pandeli și este tată vitreg pentru primul băiețel al acesteia, dintr-o altă căsnicie.

Citește și: Florin Piersic, anunţ dureros înainte de Crăciun. „Mie îmi e frică de moarte! Mai vreau să trăiesc puţin!” VIDEO

Cea de a doua fetiță a lui Codin, Ilinca, s-a născut în America.

„Suntem toți bine și ne bucurăm că suntem toți împreună. Mămica e bine, deși stă cu toți trei acum. Am avut emoții mari. Parcă mai mari ca prima dată. Suntem toți împreună. Cu Smaranda și cu Dan”, a declarat Codin Maticiuc, la acea vreme pentru Fanatik.ro.