Momente grele în familia Aurei Ion. Sora ei mai primeşte o lovitură şi se mai desparte de un om important din viaţa ei

Sora Aurei Ion trece prin momente grele! După ce în 2014 şi-a pierdut sora în urma accidentului aviatic din Munţii Apuseni, Mariana Ciucă mai primeşte o lovitură şi se mai desparte de un om important din viaţa ei.

03 feb. 2017, 09:51
Momente grele în familia Aurei Ion. Sora ei mai primeşte o lovitură şi se mai desparte de un om important din viaţa ei

O nenorcire nu vine niciodată de una singură! Au trecut trei ani de când şi-a pierdut sora în cumplitul accident aviatic din Munţii Apuseni, iar acum Mariana Ciuvică a decis că a venit vremea să se mai despartă de o persoană pe care a iubit-o.

Sora Aurei Ion a decis să pună capăt mariajului cu soţul ei, Claudiu.

Potrivit cancan.ro, Mariana Ciucă şi tatăl copiilor ei au decis să-şi încheie căsnicia de comun acord şi au mers la judecătorie pentru a depune actele de divorţ la fix trei ani de la moartea Aurei Ion. Cei doi mai au însă timp de o lună ca să se răzgândească dacă vor să-şi salveze căsnicia.

Se pare că lupta pentru a se face dreptate în cazul morţii Aurei Ion a lăsat urme profunde în căsnicia Marianei Ciucă, iar într-un final a dus la ruptura dintre ea şi Claudiu.

„Se modifică probe. Ni se încalcă drepturile procesuale! Deşi avem ordonanţe prin care ne este permis accesul la toate probele şi la toate actele de procedură (ordonanţe emise de procurori care astăzi nu mai sunt pe funcţii), procurorii de caz ne dau probe trunchiate şi ne spun să ne mulţumim cu ele, ne comunică cu întârziere cererile formulate în cadrul anchetei, astfel încât să ne îngreuneze accesul în cauză şi emit ordonanţe ruşinoase pentru nivelul Parchetului Înaltei Curţi”, declara Mariana Ciucă pentru Cancan.ro în urmă cu câteva săptămâni.

Citeşte şi: Sora Aurei Ion, acuzaţii grave la adresa procurorului general al României VIDEO

Familia Aurei Ion nu îşi găseşte liniştea. La 3 ani de la tragedia aviatică din munţii Apuseni, răspunsurile întârzie să apară. Mariana Ciucă, sora Aurei Ion, îl acuză pe procurorul general al României că participă la ascunderea probelor din dosar.

Au trecut 3 ani şi noi avem probe modificate. Avem înregistrări video fără partea audio. Avocaţii mei au cerut să fie primiţi în audienţă pentru a se discuta aceste abuzuri şi nereguli. La aproximativ două săptămâni, am fost contactaţi de unul dintre consilierii lui Lazăr Augustin care ne-a transmis că domnul procuror nu poate să acorde audienţă la toate cauzele care există„, a spus Mariana Ciucă.

Citeşte şi Emoţionant. Medicul Radu Zamfir, „Eroul din Apuseni”, povesteşte cum şi-a refăcut viaţa VIDEO

Ceea ce ne-a dat de înţeles că dosarul nostru nu prezintă importanţă pentru Parchetul General. Nici până la acest moment nu avem începută urmărirea penală in personam, ceea ce m-a determinat să cred că se vrea o tergiversare a cauzei„, a declarat Laura Beleca, avocatul familiei.

Familia Aurei Ion a solicitat în repetate rânduri accesul la probelele din dosar, dar cererile le-au fost respinse.

Pilotul Adrian Iovan şi studenta Aurelia Ion şi-au pierdut viaţa după ce un avion de mici dimensiuni la bordul căruia se afla un echipaj medical a aterizat forţat, la 20 ianuarie 2014, într-o zonă din Munţii Apuseni, la peste 1.400 de metri altitudine, la graniţa judeţelor Cluj şi Alba.

La bord se mai aflau copilotul Răzvan Petrescu şi patru medici – Radu Zamfir de la Spitalul Fundeni, Valentin Calu de la Spitalul Elias, Cătălin Pivniceru de la Spitalul „Sf. Maria” şi Sorin Ianceu de la Spitalul Municipal din Beiuş, judeţul Bihor. Echipa medicală mergea la Oradea, unde urma să preleveze ficatul de la un donator care suferise un accident vascular cerebral.

În acest caz a fost deschisă o amplă anchetă derulată de procurorii Secţiei parchetelor militare din Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie după ce în primă fază dosarul a fost instrumentat de procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia.

În luna septembrie a anului trecut, procurorul general Augustin Lazăr a declarat că în cazul accidentului aviatic din Munţii Apuseni sunt în curs două expertize judiciare, iar până acum au fost audiate în acest dosar 223 de persoane.