Momente grele pentru Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău! Fiul lor cel mic va fi supus unei intervenții chirurgicale

În ziua în care Bianca Drăgușanu a împlinit 41 de ani, Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au fost surprinși ieri la o clinică medicală din București. Cei doi au mers împreună cu cei doi băieți pe care îi au și au aflat că Nicolas, fiul lor cel mic, urmează să fie operat săptămâna viitoare.

07 mart. 2023, 15:52

În urmă cu mai bine de trei ani, Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu s-au despărțit. Omul de afaceri din Giurgiu are o relație de mai bine de un an cu Bianca Drăgușanu și se pare că este foarte fericit.

Citiți și: Cum a răsfățat-o Gabi Bădălău pe Bianca Drăgușanu de ziua ei de naștere

Ieri, pe 6 martie, atunci când blondina a împlinit 41 de ani, iubitul ei a fost surprins de paparazzi alături de fosta soție, la o clinică medicală din Capitală, acolo unde cei doi au mers alături de băiețeii lor.

Nicolas, fiul cel mic al Claudiei Pătrășcanu și al lui Gabi Bădălău va fi operat de polipi

Din păcate, Nicolas, fiul lor cel mic, urmează să fie operat săptămâna viitoare, conform spynews.ro. Mai exact, Claudia Pătrășcanu a mărturisit că micuțul va fi operat de polipi, iar această intervenție chirurgicală nu mai poate fi amânată.

De asemenea, cântăreața a recunoscut că are emoții mari, însă are mare încredere că totul va fi bine și că cel mic va putea să respire foarte bine după intervenție. Cât despre Gabi Badălău, bruneta a spune că mereu s-au consultat atunci când a venit vorba despre băieții lor.

Claudia Pătrășcanu a spus că intervenția va fi una rapidă, iar băiețelul ei va fi pe mâini bune. În contextul în care presa de scandal a scris că aceasta a hotărât să meargă la spital cu Gabi Bădălău chiar de ziua Biancăi Drăgușanu, Claudia că sănătatea copiilor ei mai presus de orice și oricine.

”Urmează să-l operăm pe Nicolas de polipi și eram la a doua consultație, cam atât. În ceea ce privește sănătatea copiilor noștri ne consultăm și suntem lângă ei pentru că ei au nevoie de amândoi, mai ales în momentele acestea. Sănătatea lor e mai presus de orice și oricine. Operația va avea loc săptămâna următoare, suntem cu mari emoții, știm că Nicolas va fi pe mâini foarte bune, el e curajos de fel, mai ales că suntem acolo la domnul doctor prin recomandarea Cristinei Ich și chiar îi mulțumesc. Și ea și-a operat copilașul și a fost foarte bine.

Am tot amânat această operație, dar se pare că Nicolas are nevoie să o facă pentru a respira bine. Nu vom sta internați, va fi o intervenție rapidă, în aceeași zi plecăm acasă. Doamne Ajută să fie bine, am emoții mari, ca orice mamă, dar totul pentru binele lui.

Nu mă interesează cancanurile, circul, mai presus de orice e sănătatea copiilor noștri, mai presus de orice baliverne, copiii sunt cei mai importanți. O să fie bine, sunt rugăciunile mele, e prima dată, așa se întâmplă la orice intervenție pentru copii, părinții sunt emoționați. Suntem însă pe mâini bune”, a spus Claudia Pătrășcanu pentru Spynews.ro.

Citiți și: Probleme în paradis. Bianca Drăgușanu nu va purta prea curând rochia de mireasă. Motivul pentru care Gabi Bădălău ezită să facă pasul cel mare