Probleme în paradis. Bianca Drăgușanu nu va purta prea curând rochia de mireasă. Motivul pentru care Gabi Bădălău ezită să facă pasul cel mare

Bianca Drăgușanu își dorește să se căsătorească cu partenerul său, Gabi Bădălău, însă lucrurile nu sunt atât de simple pentru cei doi îndrăgostiți. Ce le stă în calea dragostei.

13 feb. 2023, 18:01
Probleme în paradis. Bianca Drăgușanu nu va purta prea curând rochia de mireasă. Motivul pentru care Gabi Bădălău ezită să facă pasul cel mare

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au o relație cu năbădăi de mai bine de un an. Au făcut un pas important în relație în momentul în care le-au făcut cunoștință copiilor lor, care s-au înțeles de minune.

Bianca Drăgușanu a mărturisit că ar fi pregătită și pentru pasul cel mare. Vedeta s-ar vedea din nou mireasă, dar lucrurile între ei sunt mai complicate și nu pot face acest lucru acum.

Citește și Cătălin Botezatu, despre scandalul dintre Bianca Drăgușanu și fosta soție a lui Bădălău: „Cine este Claudia? Nu o cunosc”

„Nu știu dacă mă mărit. Am mai fost măritată. (…) Eu sunt genul de femeie care s-ar mărita. Momentan lucrurile sunt un pic complicate, având în vedere situația. (…) Nu zic nici nu. Nici da, vedem ce o vrea Dumnezeu. Cum s-or aranja energiile, Universul. Eu sunt omul care atrage cam ce își dorește”, a mărturisit Bianca la „Teo Show”.

Vedeta explică de ce nu poate face nunta cu Bădălău 

Dorința arzătoare a vedetei de a se căsători cu Gabi Bădălău este în continuă creștere, însă, din păcate, afaceristul trece printr-o situație delicată cu familia sa și nu-i poate sta gândul la o nuntă prea curând.

„Dacă o să mă vezi măritată, probabil o să fii printre primele persoane care vor ști că voi face acest pas! Am să zic că așa s-au aranjat astrele. Așa a vrut Universul, Dumnezeu, să mă mărit din nou”, a adăugat Bianca Drăgușanu.

Gelozia, un punct slab pentru Bianca Drăgușanu?

Frumoasa blondină a recunoscut fără nicio ezitare că, pe vremuri, era o femeie geloasă. Bianca și-a dat seama că pentru a avea o viață liniștită trebuie să scape de acest „defect”. Totodată, aceasta a mărturisit că nu doar o dată, ci de mai multe ori i-a fost controlat telefonul de către iubiții ei.

Citește și Gabi Bădălău, mărul discordiei dintre Bianca Drăgușanu și Ramona Gabor. Cele două dive au rupt orice legătură

„La un moment dat, dintr-o dată, m-am oprit să fac acest lucru. Viața mea a devenit mult mai liniștită. Lucrurile s-au clarificat de la sine. (…) Foarte des mi s-a căutat în telefon, însă nu s-a găsit ceva compromițător niciodată. Nu am făcut lucruri compromițătoare, mai ales atunci când am fost într-o relație. Probabil că în relațiile trecute, în primele două – trei luni în care ne cunoșteam unul pe celălalt, să zicem, mai existau mici conversații cu alte persoane care puteau să deranjeze, sau nu, partenerul”, a explicat Bianca Drăgușanu.