Momente grele pentru familia lui Florin Salam. Mama artistului nu se simte bine: „Familia încearcă să o protejeze”

Familia lui Florin Salam trece prin momente grele, după ce fratele manelistului a fost internat la Spitalul Matei Balş din Capitală, fiind testat pozitiv cu Covid-19. Cea mai afectată de întreaga situaţie este mama artistului, care nu se simte bine deloc şi nici nu poate merge la mănăstire, pentru a se ruga pentru fiul lui.

RomaniaTV.net
10 sept. 2020, 16:27
Momente grele pentru familia lui Florin Salam. Mama artistului nu se simte bine: „Familia încearcă să o protejeze”

Mama lui Florin Salam suferă foarte mult pentru că nu merge la mănăstire să se roage pentru băiatul ei, ea este o femeie foarte credinciosă, dar am înțeles că nu poate să meargă pentru că nu se simte bine. E bătrână și are și ea probleme de sănătate. Ea îl iubește enorm pe Neluțu, e primul ei băiat, iar când a auzit că de la o simplă răceală a ajuns la Terapie Intensivă a avut un șoc. E foarte complicat în familia lor.

Florin și familia încearcă să o protejeze, pentru că este bolnavă și ea. Femeia suferă enorm în această perioadă, pentru că nu îl aude la telefon pe Neluțu și știe că ceva nu este bine cu el. Oricum, a aflat că Nelu este la spital și i-a fost rău”, spune o apropiată a familiei Stoian.

Fratele lui Florin Salam grav bolnav de Covid! „Luaţi-mă de aici că mă omoară ăştia!” Manelistul în război cu Streinu Cercel

Fratele manelistului, „dispărut” în Spitalul Matei Balş

Familia lui Florin Salam este disperată. De câteva săptămâni, tot încearcă să afle care este starea reală a lui Ion Stoian, fratele manelistului, după ce a fost internat în Spitalul Matei Balş din Capitală, fiind infectat cu noul coronavirus.

Cumnata lui Florin Salam a făcut declaraţii şocante la România TV, exprimându-şi nemulţumirea vizavi de medicii spitalului, care refuză să îi ofere informaţii despre starea de sănătate a soţului ei.

Mâine dimineaţă, la poarta spitalului, va veni un doctor să vorbească cu mine. Am încercat să pun nişte întrebări medicilor de acolo, dar nu am fost lăsată. Domnul purtător de cuvânt, care este psiholog, nu ştie foarte multe detalii. Durerea noastră este foarte mare, noi nu putem lua legătura cu el, nu îl putem vedea. Are o mamă, care este bolnavă, nu este deloc bine. Avem şi o fată de şaisprezece ani, care întreabă continuu de tatăl ei„, ne-a declarat Aura Stoian, cumnata lui Florin Salam.

 Şi un doctor român, care profesează în America, fiind solicitat de familia Stoian în cazul fratelui manelistului, este revoltat de indiferenţa şi nepăsarea medicilor.

Familia m-a rugat să o ajut, să comunice cu medicii. Noi facem opinii secundare mereu, în America. Am sunat de mai multe ori la spital, acum trei zile am vorbit cu domnul doctor Vlădoiu, care mi-a dat nişte veşti bune, am înţeles că se simte mult mai bine decât li se spune familiei. M-a deranjat că cei de la Matei Balş m-au ignorat complet, mai ales că asta este specialitatea mea. Sunt medici în România care nu ştiu să trateze Covid-ul. Pacienţii nu sunt importanţi pentru mulţi medici din România„, ne-a spus doctorul Alexei.