Momente grele pentru Gogoaşă din „Trăsniţii”. Actorul este iar la spital: „Mi s-a injectat o substanță care este radioactivă sever”

Constantin Zamfirescu a făcut dezvăluiri despre starea sa de sănătate. „Gogoașă” a ajuns pe patul de spital, după ce în urmă cu puțin timp a învins cancerul.

05 feb. 2024, 17:12
Momente grele pentru Gogoaşă din „Trăsniţii”. Actorul este iar la spital: „Mi s-a injectat o substanță care este radioactivă sever”

Constantin Zamfirescu, actorul de comedie care a interpretat personajul Gogoaşă din „Trăsniții”, are cancer de câțiva ani. Celebrul comediant a fost diagnosticat cu cancer la rinichi în urmă cu câțiva ani.

Se luptă cu acestă boală de atunci. Între timp, a suferit o intervenție chirurgicală, în urma căreia i s-a extirpat un rinichi. Acum, este nevoit să se hidrateze mult ca să hipertrofieze rinichiul pe care-l mai are. Este nevoit să evite sarea și proteina animală întrucât celula canceroasă se hrănește cu așa ceva.

Ce se întâmplă cu Gogoașă din „Trăsniții în NATO” după ce a fost operat de cancer. Ce a ajuns să facă acum pentru bani: „Sunt 100-200 de lei și cu ăștia mă drămuiesc”

Gogoașă, din nou pe patul de spital! Chiar dacă acum a învins cancerul, actorul își face periodic o reevaluare, astfel încât medicii să excludă posibilitatea ca boala să recidiveze. Acum a ajuns pe patul de spital pentru o examinare obligatorie. Mai precis, i s-a injectat o substanță radioactivă, motiv pentru care va trebui să stea singur pentru cel puțin 24 de ore.

Optimist, așa cum i-a obișnuit pe toți, Constantin Zamfirescu, cunoscut pentru fani sub numele de „ Gogoașă”, spune că așteaptă rezultatele și toate actele necesare, urmând ca mai apoi să stea închis în casă timp de cel puțin o zi.

„E vorba de o reevaluare a situației pentru a elimina, încă n-am primit răspunsul, absolut orice ar putea să ridice semne de întrebare, pentru că forma asta de cancer pe care am avut-o poate genera niște recidive. 

Examinarea asta este obligatorie ca să putem afla dacă se atinge ceva de sistemul osos. E un fel de analiză de rutină, dar e o rutină destul de severă, pentru că astăzi nu voi avea voie să iau contact cu nimeni, nici azi, nici mâine. 24 de ore sunt puternic iradiat. Mi s-a injectat o substanță care este radioactivă sever.

Nu am voie să iau contact cu femei gravide, cu copii mici sau cu animale mici. Acum sunt încă în spital. Am terminat examinarea adineaori. Am ieșit de la masă. Aștept actele necesare și eliberarea. După care mă duc și stau închis în casă, separat de toată lumea. 24 de ore minim.”, a mărturisit Constantin Zamfirescu pentru Fanatik.ro.

Gogoaşă din ”Trăsniții NATO”, dezvăluiri șocante! Actorul se luptă cu aceeași boală care a răpus-o pe Rona Hartner! ”Să mai prind măcar 5 ani”

Gogoaşă a trecut prin momente grele după ce a fost diagnosticat cu cancer, iar acum a vorbit despre starea de sănătate actuală.

Probabil că toată lumea își aduce aminte de celebrul sitcom românesc „Trăsniții în NATO”, mai ales că a făcut furori la vremea lui pe postul PrimaTV, iar personajele spumoase au rămas în mentalul colectiv.

Actorul care a interpretat personajul Gogoaşă a devenit faimos pentru replicile savuroase pe care o țară întreagă le știa. Totuși, viața nu a fost prea roz pentru actorul Constantin Zamfirescu.

Bărbatul a ajuns în punctul în care a fost nevoit să lucreze suplimentar și să câștige banii și în alt mod. Mai mult de atât, actorul s-a confruntat cu o boală îngrozitoare care i-a luat mult din vitalitate. De multe ori se întâmplă ca cel care le aduce întotdeauna zâmbetul pe buze să sufere, de fapt, mai mult decât ceilalți.

Constantin Zamfirescu, Gogoaşă din Trăzniţii, mărturisiri tulburătoare despre copilăria plină de probleme de sănătate: „Mama m-a otrăvit controlat. Aşa i-au spus medicii”

Încă de la o vârstă fragedă s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate, iar în urmă cu doar câțiva ani a primit un diagnostic crunt.

Toți cei care îl cunosc pe Constantin Zamfirescu știu că actorul este întotdeauna optimist și cu zâmbetul pe buze, chiar dacă a fost greu încercat de soartă.

”Dacă mansarda e întreagă, restul se repară”

În ciuda problemelor sale de sănătate, a preferat să devină actor de comedie și să le transmită și celor de acasă o energie bună.

În urmă cu doar câțiva ani, Gogoașă din celebrul serial „Trăsniții” a primit o vestă tragică, după ce a fost diagnosticat cu cancer la rinichi.

A urmat apoi o luptă grea cu boală, dar și o operație în urma căreia i s-a extirpat unul dintre rinichi.

„De la foarte bine în sus. Dacă mansarda e întreagă, restul se repară. Sunt optimist în permanență. E adevărat că sunt la 3 ani de după intervenția aia severă și se spune că după un cancer trebuie să aștepți măcar 5 ani să dai un verdict că ai fi scăpat sau nu.

Eu sunt, după câte simt eu, foarte ok. Mă mențin așa și mentalul meu trebuie să fie ok, dar dacă tot zici sufăr, am avut o boală și te îngropi, s-ar putea să îți creezi necazuri. Eu nu!

Sunt foarte atent, pentru că odată ce nu mai am un rinichi, din cauza intervenției chirurgicale, lichidele pe care le consum trebuie să fie într-o cantitate foarte mare, ca să îl hipertrofiez pe ăla pe care îl mai am, cu foarte puțină sare și

să nu am proteină animală, pentru că celula canceroasă se hrănește cu asta”, a mărturisit Gogoașă în cadrul unei emisiuni TV.