Momente grele pentru Laurențiu Reghecampf. Fiul antrenorului a fost operat de urgență: „Vă sunt recunoscător”

Fiul lui Laurențiu Reghecampf, operat de urgență. Antrenorul are trei băieți, din trei relații: Luca, din prima căsătorie, Bebeto, din căsnicia cu Anamaria Prodan și mezinul Liam, din actuala relație pe care o are cu Corina Caciuc.

05 apr. 2023, 17:43
Momente grele pentru Laurențiu Reghecampf. Fiul antrenorului a fost operat de urgență: „Vă sunt recunoscător”
Fiul lui Laurențiu Reghecampf, operat de urgență

Fiul lui Laurențiu Reghecampf, operat de urgență. Recent, Luca și-a luat prin surprindere prietenii virtuali, cu o postare, în care apare alături de un medic. Potrivit fotografiei, tânărul are mâna în ghips, după ce a suferit o intervenție chirurgicală.

Citește și: Sarah Dumitrescu a izbucnit în plâns, la tribunal. Cum a umilit-o fratele ei, Luca Reghecampf

Fiul lui Laurențiu Reghecampf, operat de urgență

Momentan, nu se știe ce a pățit Luca, dar, din fericire, totul este bine. Fiul antrenorului a ținut să îi mulțumească public medicului care l-a operat. „Vă exprim toată recunoștința și mulțumirea mea pentru tot ajutorul pe care mi l-ați acordat! Vă sunt recunoscător pentru profesionalism, atenție și implicarea acordată. 🙏🏼❤️ Sunteți un om extraordinar, un doctor de excepție!„, este mesajul postat de Luca, pe rețelele sociale.

Luca Reghecampf a cerut-o de soție pe Asiana Peng

Cei doi trăiesc de ceva vreme o frumoasă poveste de dragoste, însă rar postează imagini cu ei pe rețelele de socializare. Mama fostei sportive a anunțat că Luca i-a dat inelul fiicei sale chiar în casa ei acum ceva vreme în urmă. Silviana, mama Asianei nu știe prea multe despre nuntă, dar își dorește ca evenimentul să aibă loc și, totodată, reputația fiicei sale să nu fie afectată.

Vă invit cu toată dragostea să vă strângeți în ședință cu nurori de valori și să puneți mână de la mână toți din familia extinsă și să-i faceți nunta la DA. Luca Reghecampf, copilul, săracul, nu-i multimiliardar, dar și zice că ar face-o, dar nu are cu ce!

Sunați-o pe doamna Pffeifer și pe tatăl copilului, care e în Azerbaidjan, dacă vreți să aflați de nuntă! Eu, cel mult, aș fi soacră mică! Eu nu mă ridic la valorile și starurile de multimiliardari! Dar nici să-mi terfelească imaginea fiicei mele nu-mi convine!

Eu sunt născută în 1973. La 49 de ani, am noțiunea de familie. Sunt măritată cu un cetățean chinez, dar sunt cetățean român, ortodox. Și Asiana mea e născută în Caransebeș, nu la Deva, cum s-a scris.

În afară de faptul că la mine în casă Luca a cerut-o de soție pe Asiana, eu nu știu nimic! Văd doar că mulți miliardari sunt tare ocupați cu fallow the money și bunăstarea lor”, a declarat Silvana Peng.