Sarah Dumitrescu a izbucnit în plâns, la tribunal. Cum a umilit-o fratele ei, Luca Reghecampf

Sarah Dumitrescu a izbucnit în plâns, la tribunal. Fiica Anamariei Prodan şi Bebeto au fost alături de mama ei, la procesul de divorţ. Tânăra nu şi-a putut stăpâni lacrimile în momentul în care și-a văzut fratele, pe Luca Reghecampf, după o lungă perioadă de timp.

04 apr. 2022, 16:55
Sarah Dumitrescu a izbucnit în plâns, la tribunal. Cum a umilit-o fratele ei, Luca Reghecampf
Sarah Dumitrescu a izbucnit în plâns, la tribunal

Sarah Dumitrescu a izbucnit în plâns, la tribunal. Luca Reghecampf nu a vrut să ofere prea multe declarații, ci a ținut să mărturisească că vrea să vorbească cu fratele lui, însă nu a băgat-o inițial în seamă și pe sora lui. ”Nu vreau să comentez. Vreau să vorbesc cu fratele meu”, a spus Luca Reghecampf la tribunal.

Citeşte şi: Fiica Anamariei Prodan, surprinsă în ipostaze tandre cu un celebru băiat de oraș. Este afacerist şi s-a iubit cu Simona Traşcă FOTO

Sarah Dumitrescu a izbucnit în plâns, la tribunal

În acel moment, Sarah nu a putut să se mai stăpânească și vizibil afectată de atitudinea fratelui ei vitreg, aceasta a început să plângă. Ea a precizat că a venit să o susțină pe mama ei și spune că e dezamăgită de ceea ce Laurențiu Reghecampf a făcut, însă îi acceptă decizia și speră că va fi fericit.

Din câte am înțeles eu chestiile astea se întâmplă de ceva timp, dar mama mereu a încercat să facă diferența între viața ei și viața noastră. Cred că am fost printre ultimele persoane care au aflat.

Am fost și încă sunt (n.r. dezamăgită) Eu am fost crescută de doi tați, eu am încercat să vorbesc cu el, dar nu a vrut să mai țină legătura. Nu l-am mai văzut de aproape un an. Ultima oară a fost vara trecută, de atunci cred că l-am mai văzut o dată sau de două ori după nuntă. A șters un comentariu și l-a și blocat.

Sunt dezamăgită de alegerile pe care le-a făcut el, dar până la urmă e viața lui. Eu sunt alături de mama și o susțin pe ea, iar pentru el sper că a făcut alegerea potrivită și sper să fie fericit. Mama e o femeie foarte puternică nu cred că am văzut-o vreodată să plângă. Suferă, normal că suferă, au fost împreună aproape 15 ani.

El de iubit cred că ne mai iubește, dar aș vrea să simt că mă iubește. Să vină să mă vadă că sunt în București de aproape o lună întreagă și n-am primit niciun mesaj”, a spus Sarah Dumitrescu la Antena Stars.