Momente grele pentru Vlad Gherman! Actorul e în doliu, a pierdut una dintre cele mai importante persoane din viața lui

Vlad Gherman trece prin momente foarte grele și a anunțat că din acest motiv va lua o pauză de la Social Media.

25 ian. 2022, 10:41
Momente grele pentru Vlad Gherman! Actorul e în doliu, a pierdut una dintre cele mai importante persoane din viața lui

Bunica lui Vlad Gherman a murit din cauza infecției cu Covid. A fost intubată ala ATI, iar în cele din urmă organismul ei a cedat. Actorul și-a schimbat și pagina de profil pe Instagram, în semn de doliu.

Vlad Gherman a mărturisit că el este vaccinat cu trei doze, dar că, totuși, nu se aștepta ca virusul Covid să fie atât de „nemilos”.

„Daca m-ar fi intrebat cineva ce cred eu despre Covid…as fi spus ca nu e asa o mare scofala. Da, sunt triplu vaccinat si da, cred ca exista virusul asta, dar nu ma asteptam sa fie atat de nemilos. Cu sufletul rupt in bucati va spun ca bunica mea a fost doborata de acest virus.

S-a intamplat atat de repede si nu a fost foarte dureros pentru ea, dar a fost devastator pentru noi. In mai putin de o saptamana plamanii ei au incetat sa isi mai indeplineasca functia. Intubata la ATI, sedata, parca visand ceva frumos, s-a dus langa bunicul meu si langa surorile ei.

Sfatul meu: vaccinati, nevaccinati…aveti grija de voi si de cei dragi voua pentru ca virusul asta e cat se poate de real…

O sa iau o scurta pauza de social media, dar in continuare promit sa vin cu videoclipul noii piese vinerea asta pe canalul meu de Youtube. Va multumesc!”, a scris Vlad Gherman pe pagina sa de Instagram.