Momente teribile pentru Andreea Marin. Nici prietenii nu au mai putut-o ajuta: Am rămas fără bani

Una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV din România, Andreea Marin, a povestit că a avut momente în care rămânea fără bani de a o lună la alta.

RomaniaTV.net
03 iun. 2019, 06:33
Momente teribile pentru Andreea Marin. Nici prietenii nu au mai putut-o ajuta: Am rămas fără bani

Andreea Marin este una dintre cele mai iubite apariții din showbiz. Este admirată de toată lumea, mai ales pentru implicarea ei în diverse campanii umanitare. Nu întotdeauna lucrurile au stat așa, iar vedeta a făcut dezvăluiri emoționante din trecutul ei.

În trecut, Andreea Marin mergea la job cu taxiul, pentru că purta pantofi cu toc, nu avea haine scumpe și chiar rămânea fără niciun leu, de la o lună la alta.

„Aveam un singur sacou, nu aveam nimic scump. Nu-mi permiteam să port nimic scump. În timp am evoluat, dar nu neapărat ca și buget. Am rămas fără bani de foarte multe ori, de la o lună la alta.”, a povestit Andreea Marin, conform Libertatea.

De curând, fosta prezentatoare Andreea Marin a postat o imagine cu un inel pe deget. Reacționând la poza de pe Instagram, internauții au crezut că aceasta s-a căsătorit cu bărbatul pe care îl iubește, Adrian Brâncoveanu.

Andreea Marin a postat, pe pagina sa de socializare, câteva fotografii în care apare purtând un magnific inel pe deget. Foarte mulți dintre internauți au crezut că este vorba despre un inel de căsătorie.

Andreea Marin s-a căsătorit din nou, cel puțin așa au crezut fanii ei. Astfel au crezut mulți dintre cei care îi urmăresc paginile de socializare după ce au văzut fotografiile pe care vedeta le-a postat de la Londra, din vacanța pe care o petrece alături de iubitul ei.

În acele fotografii, Andreea Marin prezintă inelul de la deget, precum și un cadru în care mâna iubitului său este așezată peste a ei. Un asemenea cadru pare să anunțe marele pas. La fel au crezut că s-a întâmplat mulți dintre fanii vedetei, aceștia întrebând-o dacă s-a căsătorit sau chiar adresându-i direct felicitări.