Momente teribile pentru Monica Tatoiu în vacanţa din SUA. „Dacă se întrerupe şi curentul electric, ăia suntem!”

Monica Tatoiu a avut parte de o experienţă traumatizantă în vacanța din Statele Unite ale Americii. Femeia de afaceri a dezvăluit ce s-a întâmplat chiar pe aeroport!

19 sept. 2022, 08:40
Momente teribile pentru Monica Tatoiu în vacanţa din SUA. „Dacă se întrerupe şi curentul electric, ăia suntem!”
Momente teribile pentru Monica Tatoiu în vacanţa din SUA

Momente teribile pentru Monica Tatoiu în vacanţa din SUA. Vedeta a rămas fără bagaje și susține că experiența trăită a fost groaznică. Monica Tatoiu a încercat să facă tot posibilul să își recapete bagajele, care au fost pierdute pe aeroportul din Amsterdam și le-a recuperat abia după două zile.

Monica Tatoiu, dezvăluiri despre fostele relaţii: „Am avut și eu unul din ăsta, deștept , frumos, dar i-am zis la revedere”

„Să ajungi în Statele Unite fără să ai posibilitatea să contactezi pe cineva și să nu-ți vină bagajele, şi să vii singur, este groaznic. De-abia după două zile au venit bagajele, am avut noroc că aveau o culoare specială și bandă portocalie, pentru a putea fi identificate în sutele de bagaje pierdute pe aeroportul din Amsterdam. Nu m-am așteptat ca în secolul 21, super informatizat, să nu ai posibilitatea să vorbești cu o persoană fizică în condițiile în care roboții erau dați peste cap. Ca să știm ce ne așteaptă, dacă în anii care vin ne lăsăm pe mâna roboților. Dacă se întrerupe și curentul electric, ăia suntem”, a declarat Monica Tatoiu pentru Antena Stars.

Monica Tatoiu, dezvăluiri fără perdea: „Nu mi-am refuzat nimic, am trăit când a trebuit”. Cum a prins-o un fost iubit cu bărbatul cu care îl înşela

Problemele s-au ținut lanț pentru femeia de afaceri, care a rămas și fără adresa de e-mail pe care o folosea de aproape două decenii: „Altă companie americană m-a anunțat că trebuie să plătesc pentru căsuța de e-mail, mi-a cerut parola și adresa administratorului de acum 12 ani, care nici nu știu pe unde mai e. Am de plătit 9 dolari pe lună și am rămas fără e-mailul pe care îl aveam de 20 de ani. Acum corespondez cu oameni importanți pe WhatsApp. De la 1 septembrie, dacă nu ai gmailul clasic, trebuie să plătești. Eu aveam unul de ONG”.