Monica Tatoiu, dezvăluiri despre fostele relaţii: „Am avut și eu unul din ăsta, deștept , frumos, dar i-am zis la revedere”

Monica Tatoiu a făcut dezvăluiri despre fostele relaţii. Vedeta şi-a trăit tinereţea la maxim, ceea ce face şi acum. A recunoscut franc că nu şi-a refuzat nimic şi a fost cu tot felul de bărbaţii, care arătau bine, dar nu aveau o situaţie financiară prea bună.

13 sept. 2022, 09:57
Monica Tatoiu, dezvăluiri despre fostele relaţii: „Am avut și eu unul din ăsta, deștept , frumos, dar i-am zis la revedere”
Monica Tatoiu, dezvăluiri despre fostele relaţii

Monica Tatoiu, dezvăluiri despre fostele relaţii. Afacerista a dezvăluit că la un moment dat a întreținut financiar un bărbat. Întrebată dacă este bărbatul este nevoit să câștige mai mulți bani decât femeia, afacerista a răspuns că este necesar ca bărbatul să fie mai puternic financiar. În același timp, partea masculină trebuie să dea dovadă de o dorință arzătoare de muncă și de a realiza lucruri în viață.

Monica Tatoiu, dezvăluiri despre fostele relaţii

Femeia de afaceri a menționat că dacă un bărbat face mai puțini bani, atunci el se poate simți înjosit. Chiar și așa, indiferent de situație, femeia trebuie să fie independentă. Însă, bărbatul trebuie să aibă întotdeauna o strategie pe termen mediu și scurt.

Am avut și eu unul din ăsta, deștept , frumos, sexul perfect, dar cu banii eram eu… I-am zis la revedere. (… ) Bărbatul trebuie să fie macho, în astfel de situații, în care femeia câștigă mult mai mult, bărbatul se simte umilit. (…)

Dacă e situația asta, e nevoie ca femeia să nu îl facă pe bărbat să simtă că ea are mai mulți bani. (…) Nu e bine să fii pe același domeniu cu soțul, în aceleași cercuri sociale”, a declarat Monica Tatoiu, la Vorbeşte lumea.

Citeşte şi: Monica Tatoiu şi-a dezvăluit dieta care o ajută să slăbească 1 kilogram pe zi

Monica Tatoiu şi Cătălin Măruţă nu îşi vorbesc de 10 ani

Monica Tatoiu şi Cătălin Măruţă nu îşi vorbesc de 10 ani, din cauza unei farse pe care prezentatorul i-a făcut-o afaceristei, o glumă care nu a fost difuzată niciodată pe post. În urmă cu câteva zile, jurnalistul a adus în discuţie o împăcare cu aceasta.

Femeia de afaceri a aflat de intenția prezentatorului, de a relua legătura cu ea. Persoana care a încercat să medieze această relație a fost Mara Bănică, imediat după emisiunea în care fusese invitată.

Jurnalista a sunat-o pe Monica Tatoiu încercând s-o împace cu Cătălin Măruță, însă n-a avut mare succes. „La mine e o chestie: primești 100%. Eu am încredere în oameni. Mara m-a sunat ieri, imediat după emisiune. Ce i-am spus Marei e următorul lucru: Eu când dau delete, e delete. Eu am în familie oameni cu care nu vorbesc de zeci de ani.

Ca să te cerți trebuie energie, iar energia s-a scumpit. I-am spus Marei, fac interviu cu ea, la mine acasă. O primesc oricând. Sunt prea bătrână să îmi pierd timpul să explic oamenilor unde greșesc. Errare humanum est, perseverare diabolicum (n.r.: traducere din latină: A greși e omenește, a persevera în greșeală e diabolic)”, a declarat Monica Tatoiu pentru Fanatik.ro.