Momentele când partenerul tău te minte sau se preface. Află ce motive are să te înşele

Uneori, micile artificii comportamentale care au la bază minciuna şi prefăcătoria sunt făcute din inima şi cu drag, chiar de către sufletele noastre pereche. Scopul scuză mijloacele în anumite circumstanţe, iar intenţiile bune ale bărbatului de lângă tine trebuie apreciate, chiar dacă-s construite pe căi mai puţin corecte.

10 dec. 2014, 10:13
Momentele când partenerul tău te minte sau se preface. Află ce motive are să te înşele

Iata cateva dintre cele mai comune situatii in care barbatii mint sau se prefac, pentru a le determina pe femeile care le sunt alaturi sa fie mai fericite si mai multumite in cuplu sau chiar pentru a-si genera propria liniste casnica:

1. Atunci cand „sunt ocupati”

Barbatii se prefac uneori ocupati pentru a scapa de micile cicaleli casnice la care ii supun partenerele lor. Daca il vezi pe iubitul tau cu laptopul in fata, uitandu-se nedumerit la valorile bursei sau daca tocmai s-a apucat sa repare radioul bunicii, e foarte posibil sa se teama ca-l vei trimite sa duca gunoiul sau sa faca piata.

Citeşte şi Semne clare că iubitul tău te înşală: Află dacă mai există altă femeie în viaţa lui

2. Cand se prefac ca asculta

Barbatii te pot privi in ochi cu aparenta empatie, pot gesticula ca si cum te-ar asculta, te pot privi ca si cum ar fi afectati de ceea ce le spui, fara a retine totusi o iota din discursul tau, daca nu este relevant pentru ei. Desigur, este vorba despre povestile din salonul de manichiura sau de ultimele barfe mondene, care nu-i intereseaza catusi de putin.

Continuarea pe Ele.ro