Momentele cumplite prin care a trecut Gabriela Cristea. De câte tratamente a avut parte vedeta TV

Gabriela Cristea și-a dorit extrem de mult să fie mamă, iar acum își iubește copiii ca pe ochii din cap. Aceasta a făcut dezvăluiri șocante și cât se poate de dureroase. Care sunt tratamentele prin care a trebuit să treacă.

05 apr. 2023, 09:15
Momentele cumplite prin care a trecut Gabriela Cristea. De câte tratamente a avut parte vedeta TV

Gabriela Cristea se numără printre cele mai îndrăgite vedete TV de la noi din țară, fiind de-a lungul timpului prezentatoarea mai multo show-uri care au fost urmărite cu sufletul la gură de telespectatori. De asemnea, aceasta are o familie suberbă alături de Tavi Clonda.

Citește și: Gabriela Cristea îl răsfață pe Tavi Clonda aducându-i micul dejun la pat. Cele două vedete urmează să participe la America Express

Aceasta este de fiecare dată extem de sinceră cu fanii ei, indiferent că a primit de-a lungul timpului nenumărate critici. Și acum Gabriela Cristea a făcut dezvăluiri șocante și cât se poate de dureroase. Aceasta a povestit despre una dintre cele mai dificile perioade din viața ei. Înainte de a rămâne însărcinată cu fiica ei, vedeta a trecut prin cinci insemninări nereușite, așa că a fost necesară să urmeze un tratament care îi subția sângele. În perioada respectivă, Gabriela a început să observe modificări majore la nivelul corpului, trezindu-se în fiecare dimineață cu gleznele umflate, de exemplu.

Aceasta a fost cât se poate de îngrijorată, dat fiind că nu s-a mai confruntat în trecut cu astfel de probleme. Din fericire, la doar două zile după ce a născut, vedeta și-a reveni în totalitate și a arătat impecabil.

Gabriela Cristea momente cumplite înaite de sarcină

„După două zile, după ce am născut, eram impecabilă. Am născut prin cezariană ambii copii tocmai pentru că făceam acel tratament și a vârstei înaintate. Eu am născut-o pe Victoria la 43 de ani și nu am avut deloc recomandarea să nasc natural și sinceră să fiu nu m-a mai bătut gândul”, a povestit Gabriela Cristea în podcastul Dianei Bișinicu.

Gabriela Cristea și-a dorit extrem de mult să fie mamă, iar acum își iubește copiii ca pe ochii din cap, doar că uneori devine cât se poate de indulgentă cu fetițele ei. Tavi Clonda mărturisea la un moment dat că el este nevoit să fie cel dur, tocmai pentru că soția lui este atât de permisivă. Acesta a dezvăluit cum merg lucurile în faamilia lor. Tavi a explicat că el este cât se poate de strict, iar de cealaltă parte se află Gabriela care le lasă pe micuțe să aibă libertate totală. Bineînțeles că există un set de reguli care sunt necesare când fiecare părinte este nevoit să rămână singur cu ele, a mai adăugat artistul.

Tavi își aduce aminte cu nostalgie de primul lor sărut, care a fost unul furat, în culise și în viteză. Până la Gabriela Cristea, artistul nu a simțit nevoia să întemeieze o familie cu nicio fostă iubită. “Ne uitam cum suntem îmbrăcați, ne pregăteam să intrăm în direct. Și ne-am uitat unul la altul și…ăla a fost un prim sărut așa, de o secundă două.(…) Furat așa, ca de copiii. Din ăla sincer. Ascuns așa, că nu știa nimeni atunci, nu voiam să afle presa, mă rog, a fost o perioadă în care nu ne-am ascuns, dar ne-am ferit.

Până la Gabriela nu mi-am dorit familie, copii, pentru că nu am simțit cu nicio fosta prietenă, deși le-am iubit pe toate. Le-am iubit pe toate sigur, dar la momentele respective eram preocupat de altele, nu s-a potrivit” a mai dezvăluit Tavi Clonda.

Citește și: Cum a început relația lui Tavi Clonda cu Gabriela Cristea. Dezvăluirile artistului: „Eu aveam o relație pe care nu o încheiasem”