Momentul în care Alec Baldwin află că a ucis-o pe Halyna Hutchins a fost făcut public. Şocul actorului cu greu poate fi descris în cuvinte VIDEO

A fost publicat un videoclip cu momentul în care Alec Baldwin a fost informat că directorul de imagine al filmului "Rust", Halyna Hutchins, a murit după ce actorul a împușcat-o din greșeală, pe platou.

27 apr. 2022, 20:17
Momentul în care Alec Baldwin află că a ucis-o pe Halyna Hutchins a fost făcut public. Şocul actorului cu greu poate fi descris în cuvinte VIDEO

Videoclipul înfăţişează momentulîn care actorului i se spune că Halyna Hutchins (42 de ani) a cedat în urma rănilor, în timp ce Baldwin intră în stare de șoc, îşi duce mâna la gură şi şopteşte: „Nu”.

Alec Baldwin rămâne în aceeași poziție timp de mai multe secunde, înainte de a-și pune mâna pe piept, unde pare să simtă o apăsare sau o durere, după care îşi acoperă faţa cu mâinile. Ceva mai târziu, el i-a întrebat pe inspectori dacă poate să-și sune soția, pe Hillary. Este practic prima frază pe care o rosteşte actorul, după aflarea veştii.

Citeşte şi Alec Baldwin, destăinuri tulburătoare despre crima care a îngrozit Hollywoodul. Cum a ucis-o, de fapt, pe Halyna Hutchins în timpul filmărilor la westernul „Rust”

Întrebat dacă ar putea face ceva pentru el, actorul a spus: „Vreau să-mi sun soția. Vreau să merg să o sun pe soția mea”. Apoi poate fi văzut ieșind din cameră, cu mâinile pe cap.

Videoclipul a fost înregistrat pe 21 octombrie, la câteva ore după ce Alec Baldwin a ucis-o accidental pe Halina.

Citeşte şi Ultimele cuvinte ale Halynei Hutchins, în clipa în care glonțul lui Alec Baldwin i-a străpuns trupul: „Asta n-a fost bine…”