Ultimele cuvinte ale Halynei Hutchins, în clipa în care glonțul lui Alec Baldwin i-a străpuns trupul: „Asta n-a fost bine…”

Halyna Hutchins, femeia împușcată de Alec Baldwin, a fost auzită rostind ultimele cuvinte chiar după ce proiectilul lansat de actor i-a străpuns trupul, cauzându-i moartea.

03 nov. 2021, 08:54
Ultimele cuvinte ale Halynei Hutchins, în clipa în care glonțul lui Alec Baldwin i-a străpuns trupul: „Asta n-a fost bine…”

Halyna Hutchins, directorul de imagine, a fost împușcată letal de către actorul Alec Baldwin, din cauza unei erori pe platourile de filmare ale peliculei Rust.

Noi informații au ieșit la iveală, după reconstituirea modului în care s-a petrecut tragicul eveniment în care Halyna Hutchins și-a pierdut viața, iar regizorul de platou Joe Souza a fost rănit.

Alec Baldwin, primele declaraţii despre moartea directorului de imagine Halyna Hutchins: „Era prietena mea”

Incidentul a avut loc pe 21 octombrie. Alec Baldwin a fost văzut punând mâna pe revolverul său Colt 45 pentru a se pregăti să filmeze scena.

La acel moment, actorul s-a adresat lui Hutchins și celorlalți membri ai echipei de filmare, spunându-le: ”Deci, bănuiesc că o să scot ăsta afară, trag, și ‘Bang!”, scrie Los Angeles Times, citat de Newsweek.

Publicația a realizat o amplă reconstituire a evenimentelor. 14 martori oculari de pe platourile de filmare au fost intervievați, s-au analizat mesaje, email-uri și comunicări interne din cadrul echipei de producție.

Arma pe care Baldwin o avea în mână trebuia să fie încărcată cu gloanțe false și să nu conțină praf de pușcă, cu toate acestea actorul a tras cu un glonț real.

În secunda următoarea pe platouri s-a dezlănțuit haosil și panică. Glonțul pătruns pieptul Halynei și s-a înfipt în umărul regizorului.

„Ce naiba s-a întâmplat?”, a urlat în mod repetat Baldwin. Hutchins, care a fost lovită direct de glonț, a căzut în brațele unui electrician. Sângele îi curgea șiroaie din piept.

În spatele ei, Souza, care a fost lovit la umăr după ce glonțul a străbătut corpul lui Hutchins, a țipat: „Ce naiba a fost asta? Arde!”

Ultima fotografie a Halynei Hutchins, înainte de a fi omorâtă de Alec Baldwin. A fost făcută chiar în biserica în care a fost împuşcată

Mai mulți membri ai echipei de producție au alergat spre Hutching, încercând să oprească sângerarea. Un operator de sunet și-a amintit că s-a uitat în ochii lui Hutchins, în timp ce directorul de imagine a putut fi auzit spunând: „Asta nu a fost bine. Nu a fost bine deloc”, notează Antena 3.