Momentul în care Ana Morodan este oprită de polițiști, în trafic. Imaginile sunt halucinante! Prima reacție: „Să nu vă lăsați seduși de celebritate”

Momentul în care Ana Morodan este oprită de polițiști, în trafic. Cea intitulată "Contesa digitală" a fost pusă sub control judiciar pentru că a fost prinsă beată și drogată la volan, în Piața Charles de Gaulle, după ce a făcut accident.

30 mart. 2023, 10:37
Momentul în care Ana Morodan este oprită de polițiști, în trafic. Imaginile sunt halucinante! Prima reacție: „Să nu vă lăsați seduși de celebritate”
Momentul în care Ana Morodan este oprită de polițiști

Momentul în care Ana Morodan este oprită de polițiști, în trafic. Mereu aranjată și cu zâmbetul pe buze în fața camerelor de filmat, influencerița a șocat o țară întreagă după ce a fost trasă pe dreapta de către organele de lege și s-a descoperit că era la volanul autoturismului sub influența băuturilor alcoolice dar și a substanțelor interzise. Mai mult decât atât, polițiștii au constat și faptul că vedeta avea și permisul suspendat. Practic, în nici 24 de ore, Ana Morodan s-a ales cu 2 dosare penale.

Citește și: Ana Morodan ține o dietă minune: „Mă simt foarte bine. E sub formă de prafuri!”

Momentul în care Ana Morodan este oprită de polițiști

Inițial, organele de lege au încercat să o oprească în trafic, cu doar câteva ore înainte de a constata aceste lucruri despre Ana Morodan, însă vedeta nu s-a conformat cerințelor polițiștilor, așa că a apăsat și mai tare piciorul pe pedala de accelerație și a lovit două autoturisme. Vedeta este dusă de braț de polițiști la autospecială, iar mașina vedetei încurcă circulația în sensul giratoriu.

La data de 28 Martie a.c., polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, pe raza sectorului 1, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autovehicul la volanul căruia se afla o femeie. Conducătoarea autovehiculului nu s-a conformat, și-a continuat deplasarea, moment în care a intrat în coliziune cu două autovehicule”, transmite Brigada Rutieră.

Potrivit unor imagini postate de Click.ro, Ana Morodan nu are nici pic de fard pe față, nu este coafată, iar ținutele luxuriante cu care se afișează în fața camerelor de filmat lipsesc cu desăvârșire.

Ana Morodan, prima reacție: „Nu faceți ca mine”

Eliberată din arest, Ana Morodan a venit cu un prim mesaj pentru fani. Influencerița a ajuns în spatele gratiilor după ce a produs un accident în timp ce fugea de poliție, care a vrut să o oprească pentru un control de rutină. Oamenii legii au constatat că Morodan conducea beată și drogată, însă vedeta susține că ia somnifere și că acestea conțin substanțe similare drogurilor.

Pentru copiii și tinerii care mă urmaresc și care visează să fie si ei influenceri. Nu faceți ca mine. Să nu vă credeți mai puternici decât viața, să nu vă lăsați seduși de celebritate și să riscați totul pentru asta. Să nu vă faceți că zâmbiți și că sunteți fericiți când nu mai e niciun pic de soare în viața voastră. Nu merită!

Pentru toți ceilalți, am greșit, îmi pare rău, că v-am dezamăgit și sunt recunoscătoare că n-am făcut și mult mai rău. Am vrut doar să fiu o fată iubită și fericită.

 Acum mi-aș dori să fie posibilă o lume ca într-o poveste pe care am auzit-o odată. Într-o comunitate din Africa, când un om greșește, tot satul vine și îl mângîie și îl îmbrățișează. Ei cred că toți suntem buni și avem nevoie de mai mult ca oricând de înțelegere și dragoste umană, atunci când greșim. Fiind bânzi cu cel care a greșit, îl ajutăm să se reconecteze la natura lui adevărată, cea bună. Aveți grijă de mintea și sufletul vostru„, a transmis Ana Morodan, pe Facebook.