Momentul în care Dan și-a găsit soția moartă în mașină. Camelia era așteptată acasă de patru copii. „Și-a pus mâinile în cap şi a început să ţipe”

O femeie din Focșani, care a fost găsită fără suflare într-o mașină, era antreprenoare locală de succes. Soțul ei a anunțat că a dispărut la finalul săptămânii trecute și abia ieri a găsit-o moartă. El e cel care a sunat la 112.

26 sept. 2023, 23:43
Momentul în care Dan și-a găsit soția moartă în mașină. Camelia era așteptată acasă de patru copii. „Și-a pus mâinile în cap şi a început să ţipe”

Femeie găsită moartă în mașină. Camelia și soțul ei aveau o relație de aproape 20 de ani și erau părinții a patru copii.

Și-a găsit soția moartă în mașină

Camelia avea doar 32 de ani și toți cunoscuții au descris-o ca fiind o persoană foarte optimistă, mereu cu zâmbetul pe buze și dornică să ajute pe oricine. Deținea un salon de înfrumusețare și o curățătorie de încălțăminte.

Citește și Sinucidere șoc într-un cartier de fițe din Capitală. Autoritățile se află la fața locului și fac cercetări

În urmă cu câteva zile, a plecat de acasă și nu s-a mai întors, motiv pentru care soțul ei a chemat poliția. Bărbatul e cel care a descoperit cadavrul în mașina lor.

„S-a deplasat un echipaj a Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vrancea de urgenţă tip C2, cu medic şi a identificat o persoană de sex feminin în vârstă de 32 de ani decedată, fără indicaţii de resuscitare”, a declarat Gabriela Moroș, purtător de cuvânt SAJ Vrancea, potrivit observatornews.ro.

Martor: Ştiu că duminică seara a vrut cineva să parcheze lângă Audi acesta şi chiar s-a uitat să vadă dacă este într-adevăr aceeaşi maşină la care se gândeau. Duminică seară maşina era aici. Soţul ei a venit primul aici, la maşină. Era agitat, fugea dintr-o parte în alta, la un moment dat şi-a pus mâinile în cap şi a început să ţipe şi ulterior a venit poliţia.

O persoană apropiată celor doi soți a dezvăluit că femeia s-ar fi otrăvit.

„Din ce se zvoneşte şi ce am auzit pe aici e că a luat nişte pastile sau că s-a otrăvit. Ea avea foarte mare încredere în el , că poate să crească copiii singur”, a spus un prieten.

Citește și Taxa neașteptată pe care a fost nevoită să o plătească o turistă româncă aflată în Turcia: „Mi se pare enorm de mult, dar fiecare cu nebuniile lui”