Momentul în care Simona Halep s-a aruncat în Vltava. VIDEO şi FOTO

Simona Halep a sărit îmbrăcată în apele Râului Vltava după ce a câştigat, duminică, turneul de categorie WTA International de la Praga. "Am promis ieri că dacă o să câştig voi sări, aşa că...", a explicat ea, pe reţele de socializare.

RomaniaTV.net
17 aug. 2020, 06:28

Campioana noastră a promis că se aruncă în apă dacă va câștiga, iar la final s-a ţinut de cuvânt: s-a aruncat în râul Vltava, din capitala Cehiei, împreună cu staff-ul ei, iar imaginile au devenit virale.

Pe pagina de Facebook a Simnei Halep a fost postat şi un clip cu momentul în care sportiva se aruncă în Vltava.

„Sper că v-aţi bucurat de asta la fel de mult ca şi mine”, a scris Simona Halep. 

SIMONA HALEP – ELISE MERTENS 6-2, 7-5. Victorie superbă în finala de la Praga

Prin succesul de la Praga, Simona a ajuns la trofeul 21 din carieră, dar și la al doilea succes din acest an, întrerupt șase luni de COVID-19, după victoria de la Dubai.

Acesta a fost primul turneu disputat de Simona Halep din februarie, după întreruperea circuitului feminin cauzată de pandemia de coronavirus.

Simona Halep are 21 de titluri cucerite în carieră şi este a cincea ca număr de trofee dintre jucătoarele active, după Serena Williams (73), Venus Williams (49), Kim Clijsters (41), Petra Kvitova (27), devansând-o pe Victoria Azarenka (20).

Halep a cucerit primele sale titluri în 2013 (6), la Nurnberg, ‘s-Hertogenbosch, Budapesta, New Haven, Moscova şi Sofia, în 2014 (2) s-a impus la Doha şi Bucureşti, în 2015 a cucerit alte trei titluri, la Shenzhen, Dubai şi Indian Wells, au urmat alte trei titluri în 2016, la Madrid, Bucureşti şi Montreal, în 2017 a câştigat doar la Madrid, în 2018 a obţinut titluri la Shenzhen, Roland Garros şi Montreal, în 2017 a câştigat la Wimbledon, iar în 2020 la Dubai şi Praga.