Momentul în care tavanul unei parcări se prăbușește sub greutatea zăpezii VIDEO

O furtună de zăpadă a produs pagube importante în Statele Unite, în apropiere de granița cu Canada. Viscolul din Dakota, Minnesota şi Wisconsin a obligat multe şcoli şi companii să se închidă.

27 feb. 2023, 13:47
Momentul în care tavanul unei parcări se prăbușește sub greutatea zăpezii VIDEO

Statele Unite au fost lovite în ultimele zile de o furtună de zăpadă. În statele din nordul țării, la granița cu Canada, s-a depus strat consistent de zăpadă. Camerele de supraveghere amplasate într-o parcare din Wisconsin au surprins momentul în care acoperișul construcției se prăbușeste sub greutatea stratului de zăpadă.

Citește și: Oraşul Los Angeles, acoperit de ninsoare. La San Francisco a fost doborât un record de 132 de ani de temperatură minimă. Stare de urgenţă în Oregon

Începând de duminică seară și până miercuri, o serie de „furtuni moderate” se vor deplasa prin Los Angeles, cu maxime care vor atinge 13 grade Celsius, potrivit Serviciului Național de Meteorologie (NWS).

Stratul de zăpadă a ajuns la 205 centimetri în stațiunea Mountain High, aflată la 125 de kilometri de Los Angeles. Potrivit Serviciului Național de Meteorologie, a fost una dintre cele mai puternice furtuni de zăpadă din istoria măsurătorilor care a afectat sudul Californiei, zăpada depunându-se și la altitudini de 305 metri, inclusiv în suburbiile orașului Los Angeles, scrie CNN.

Specialiștii susțin că s-au înregistrat cele mai mari căderi de zăpadă din ultimii 30 de ani.

Și în timp ce în statele nordice e frig, sud-estul țării se confruntă cu un val timpuriu de căldură. Termometrele au indicat 29 de grade în Carolina de Nord și 31 de grade în statul Georgia.