Momentul în care un salvator a început să se roage, după ce a reușit să salveze o persoană de sub dărâmături: „Slavă ție, Doamne! Mulțumesc!”

După ore de săpat printre ruinele lăsate în urmă de cutremur, un salvator a început să se roage, mulțumindu-i lui Dumnezeu pentru că a reușit să mai scoată la suprafață o persoană.

10 feb. 2023, 19:29
Momentul în care un salvator a început să se roage, după ce a reușit să salveze o persoană de sub dărâmături: „Slavă ție, Doamne! Mulțumesc!”
Un salvator din Turcia s-a oprit pentru a se ruga

Clipe pline de încărcătură emoțională în Turcia. Un salvator a fost surprins în timp ce se ruga după ce a reușit să scoată de sub dărâmături o tânără de 18 ani, în viață, la Kahramanmaraș. Fata stătea sub ruine de mai bine de 100 de ore.

Imaginile emoționante au fost surprinse de echipa Antena 3 CNN. Aceștia au văzut cum un salvator s-a așezat pe o bucată de beton, a băut apă, iar apoi a ridicat mâinile și ochii spre cer și a rostit o rugăciune. Chiar dacă era vizibil obosit, bărbatul s-a alăturat echipei sale, sperând că vor mai fi găsiți și alți supraviețuitori.

Citește și: Salvatorii din Turcia, îngeri pe pământ! O femeie și cei doi copii ai săi au fost scoși de sub dărâmături după 78 de ore de la cutremur

Două surori au fost salvate după 100 de ore

Două surori au fost salvate după ce au petrecut 99, respectiv 101 de ore sub dărâmături în orașul turc Kahramanmaras, a anunțat primarului Antalya, Muhittin Bocek.

Pe internet au apărut înregistrări video cu momentul în care cele două adolescente sunt scoase încet de sub dărâmături și preluate de echipaje medicale.

Citește și: Imagini emoționante după cutremurele din Turcia! Momentul în care un câine prins sub dărâmături a fost salvat – VIDEO

Ayfer, în vârstă de 15 ani, a fost salvată după 99 de ore, în timp ce sora ei, Fatma, în vârstă de 13 ani, a fost scoasă două ore mai târziu, după  101 de ore de la cutremur.