Momentul șocant în care un rus a distrus un Lamborghini Urus de 250.000 de euro. Motivul este unul cel puțin surprinzător

Un vlogger din Rusia a distrus un Lamborghini Urus de nu mai puțin de 250.000 de euro. Clipul în care a fost surprins momentul a devenit viral pe rețelele de socializare. Motivul pentru care a apelat la acest gest extrem este cu adevărat șocant.

13 mart. 2023, 18:26
Momentul șocant în care un rus a distrus un Lamborghini Urus de 250.000 de euro. Motivul este unul cel puțin surprinzător

Un rus a distrus un bolid de aproximativ 250.000 de euro fără niciun fel de regret. Bărbatul este un YouTuber din patria lui Vladimir Putin, care a scăpat de armată și nu a fost trimis să lupte în Ucraina. Vloggerul a distrus vehiculul de lux pentru a filma o reclamă pentru o băutură energizantă pentru care lucra. Videoclipul arată un superb Lamborghini Urus alb, distru se o cutie uriașă de nu mai puțin de 3 tone. Daunele produse mașinii au fost semnificative.

Citește și: Ghinionul bărbatului care a lovit o vacă cu un Lamborghini Huracan în valoare de 180.000 de euro pe care abia îl câștigase

Lamborghini Urus – un vehicul de super lux

Lamborghini Urus este un SUV de lux, fabricat de cunoscutul producător italian de automobile Lamborghini. Modelul a fost dezvăluit în data de 4 decembrie 2017 și a fost introdus pe piață în anul 2018.

Acesta este primul autovehicul utilitar super sportiv din lume. Acesta are o mărime extreme și dispune de un design uluitor. De asemenea, dinamica de condus este extraordinară, iar performanța sa este impresionantă. Lamborghini Urus nu te va lăsa la greu, indiferent de tipul de teren pe care circului, de la poteci la nisip, gheață, pietriș sau zone stâncoase, orice drum vă este deschis.

Putem remarca faptul că vehiculul are un design extrem de interesant, care îmbină eleganța cu aspectele sportive și de off-road. Suprafețele solide conferă un aspect puternic, în timp ce anvelopele și roțile masive conferă aspectul unei mașini super sportive de lux. Fiecare suprafață accentuează funcționalitatea. Stilul dedicat al Lamborghini poate fi recunoscut imediat, cu aspecte precum detaliile în formă de Y și hexagonale, capota frontală cu muchie centrală și liniile întretăiate de pe capota posterioară.

Tehnologia de ultimă generație este îmbinată cu delicatețea și bunul gust estetic tipic italienesc. Designul inspirat din industria aerospațială și instrumentele orientate spre șofer, cu trei ecrane TFT, transformă experiența de la volan într-una mai confortabilă și mai atractivă. Interiorul poate fi personalizat și poate fi mai sportiv sau mai elegant, datorită gamei variate de culori și materiale: finisaje din piele, Alcantara, lemn, aluminiu sau fibră de carbon. Lamborghini Urus are un motor V8 twin-turbo cu o putere maximă de 650 CP și oferă cel mai bun raport putere-greutate din segmentl SUV.

Citește și: Câți bani câștigă Dorian Popa pe lună. După Lamborghini Huracan de 300.000 de euro, artistul vrea un nou bolid de lux. „Sunt genul de om care își găsește fericirea în mașini”