Momentul terifiant în care o mașină atârnă de marginea unei prăpăstii la limita dintre viață și moarte: „Mi-am ținut respirația vizionând asta” VIDEO

Un clip, în care un șofer face o manevră imposibilă, iar mașina sfârșește atârnând de marginea unei prăpăstii, a devenit viral, iar cei care au văzut terifiantul filmuleț au avut reacții puternice.

25 ian. 2022, 11:29
Momentul terifiant în care o mașină atârnă de marginea unei prăpăstii la limita dintre viață și moarte: „Mi-am ținut respirația vizionând asta” VIDEO

Clipul arată o mașină albastră care a derapat pe un drum îngust și a sfârșit atârnând de marginea unei prăpăstii.

Șoferul poate fi văzut cum conduce mașina pe un drum îngust și încearcă să facă o manevră periculoasă. Mașina virează încet la 180 grade, însă jumătate din autovehicol rămâne suspendat de marginea prăpastiei.

Mașină de poliție, folosită de un bombardier. Anchetă după un clip postat pe TikTok. UPDATE: Bărbatul a fost săltat de poliţişti

Cei care au vizionat clipul au etichetat situația ca fiind pur și simplu „terifiantă” sau „inducătoare de anxietate”, în timp ce alții s-au întrebat de ce șoferul s-a avântat într-o zonă atât de periculoasă.

Filmarea a atras multă atenție online, o persoană comentând: „Mi-am ținut respirația vizionând asta”.

Din fericire, șoferul a scăpat cu viață deoarece, în ciuda manevrei imposibile pe un drum atât de îngust, a reușit să întoarcă mașină și să-și continue traseul.

Şoferul de TIR care a intrat intenționat într-o mașină de poliție, condamnat la 13 ani de închisoare. A fost oprit cu 20 de focuri de armă VIDEO

Şoferul de TIR care a intrat intenționat într-o mașină de poliție, condamnat la 13 ani de închisoare. Vasile Constantin Emanuel Marcoci-Pop fusese condamnat inițial de instanța de fond la 16 ani de închisoare!

Imagini șocante! Jurnalistă lovită de o mașină chiar în timp ce transmitea în direct. VIDEO

Incidentul provocat de şoferul de TIR a avut loc chiar în seara de Crăciun din 2020 şi a fost la un pas să se finalizeze cu moartea unui polițist! Băut bine, bărbatul a intrat în curtea unei societăți de transport din Sighetu Marmației de unde a furat capul tractor al unui tir pe care l-a condus nebunește, cu 90 de kilometri la oră, până la Baia Mare, pe o distanță de 8 kilometri, deși nu avea permis de conducere. A fost oprit abia după ce polițiștii au tras mai multe focuri de armă și au reușit să spargă anvelopele!

Un polițist care a ieșit în întâmpinarea tirului a scăpat cu viață doar pentru că a avut o reacție imediată, aruncându-se în șanțul aflat pe marginea drumului! TIR-ul s-a oprit și el în șanț, dar abia după ce polițiștii au reușit să împuște roțile cu zeci de gloanțe.

Vasile Constantin Emanuel Marcoci-Pop s-a apărat în fața instanței invocând faptul că totul s-a întâmplat pe fondul unor anumite afecțiuni medicale pentru care urmează un tratament. Bărbatul a explicat că nu a mai fost capabil să oprească tirul pentru că nu a știut cum, neavând permis de conducere şi le-a a reproșat agenților că nici ei nu au intervenit corect în timpul urmăririi: „Inculpatul a considerat că intervenţia poliţiştilor nu a fost una potrivită, aceştia nu trebuia să oprească pe partea dreapta sau în faţa autovehiculului condus de el, ci trebuia să arunce un lanț cu cuie care să-l oblige să se oprească. Cu privire la infracţiunea de furt, inculpatul a precizat că este vina celor de la firma de unde a sustras autospeciala deoarece nu au închis cu un zăvor sau cu un lacăt poarta de la intrarea în curtea imobilului. A comis infracţiunea fiind sub influenţa băuturilor alcoolice şi din cauza unor probleme de sănătate pe care le avea. Iniţial, intenţia sa nu a fost de a comite infracţiuni”.