Momentul terifiant în care un elev moare electrocutat în Gara Focşani. Ultimele clipe din viaţa lui Cătălin, filmate VIDEO

Ultimele clipe din viaţa adolescentului care a murit electrocutat pe un vagon de tren în Gara Focşani au fost filmate. Băiatul s-a aruncat pe vagon direct de pe pasarelă peste linia ferată, sub privirile îngrozite ale prietenilor săi.

07 dec. 2021, 23:53
Momentul terifiant în care un elev moare electrocutat în Gara Focşani. Ultimele clipe din viaţa lui Cătălin, filmate VIDEO

Momentul terifiant în care un elev moare electrocutat în Gara Focşani a fost filmat chiar de prietenii tânărului teribilist. Unii dintre tineri au încercat să-l convingă pe Cătălin să renunţe la gestul său.

În filmarea de nici un minut au fost surprinse ultimele clipe din viaţa tânărului de 16 ani.

„Băi, cazi … de acolo! Fă-te încoa! Vrea să sară pe aia!Bă, sunt cabluri, te curentezi, bă!

Băi, are curent, ești prost! E din ăla de 200 și ceva de volți!

Nu curentează, mă, ce ai, am văzut eu un film.

 

Bă, hai mă, că vine poliția! Uite, mă, gaborii!

Lasă-l, mă, nu mai țipa așa, vine lumea și se ia de noi.

S-a curentat! Băi! Băi!”, sunt câteva dintre replicile prietenilor tânărului care a murit electrocutat în Gara Focşani.

Citeşte şi: Casa Albă nu crede că Rusia ar avea intenţia de a ataca Ucraina. Declaraţiile consilierului pe apărare al lui Joe Biden, după discuţia de marţi, cu Vladimir Putin

Adolescentul nu a avut nicio şansă de supravieţuire, după ce după ce s-a aruncat pe un vagon aflat foarte aproape de linia de înaltă tensiune, direct de pe pasarelă peste linia ferată din Gara Focşani, scrie Ziarul de Vrancea.

Incidentul terifiant a avut loc duminică seara, 5 decembrie 2021, în jurul orei 21:00.

Potrivit sursei citate, pasarela care traversează liniile de cale ferată din Gara Focşani este închisă de mai mulţi ani, dar băiatul a reuşit să pătrundă pe ea şi de la acea înălţime s-a aruncat direct pe vagonul unde și-a găsit instantaneu sfârșitul.

Potrivit Adevărul, tânărul care a murit electrocutat locuia în cartierul Unirea-Odobeşti şi era elev în clasa a VIII-a la Şcoala Nr. 3 din Focşani. În ultimul timp, Cătălin avea multe absenţe la şcoală. Părinţii săi se pare că mai au acasă un copil de trei ani.

Citeşte şi: Un adolescent de 16 ani a murit electrocutat după ce a urcat pe vagonul unui tren