Un adolescent de 16 ani a murit electrocutat după ce a urcat pe vagonul unui tren

Un adolescent în vârstă de 16 ani s-a electrocutat, duminică seara, după ce s-a urcat pe un vagon de tren în Gara Focşani, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

06 dec. 2021, 07:55
Un adolescent de 16 ani a murit electrocutat după ce a urcat pe vagonul unui tren

Adolescentul s-ar fi urcat pe un vagon al unui tren care era garat în staţie. Potrivit reprezentanţilor SAJ Vrancea, adolescentul a murit electrocutat. Medicii au încercat fără succes resuscitarea.

„Prin apel 112, poliţiştii de la Transporturi Feroviare au fost sesizaţi cu privire la faptul că în Gara Focşani un minor în vârstă de circa 16 ani s-a electrocutat după ce s-a urcat pe vagonul unui tren. La faţa locului se află poliţiştii de la Transporturi Feroviare şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vrancea”, a precizat IPJ Vrancea într-un comunicat citat de Agerpres.

Laci Farkas, solistul trupei Quo Vadis, a murit într-un accident cumplit în Timişoara
Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc evenimentul.

Un alt incident dramatic s-a produs duminică, în jurul prânzului, la Spitalul Clinic Județean Arad. Un angajat din spital a decis să își pună capăt zilelor și s-a aruncat de la etajul cinci. Potrivit informațiilor noastre bărbatul avea 43 de ani și era angajat din 2016 ca inginer în cadrul serviciului tehnic din Spital. Impactul cu solul a fost unul foarte puternic, bărbatul decedând pe loc. „Din păcate nu s-a mai putut face nimic pentru colegul nostru, cadrele medicale din Unitatea de Primiri Urgențe confirmând decesul. Ne pare extrem de rău de ceea ce s-a întâmplat și suntem alături de familia îndoliată”, a transmis ec. Florina Ionescu, directorul Spitalului Județean Arad.

IMAGINI ŞOCANTE! O fetiţă de 8 ani a fost strivită timp de o oră de poarta unei fabrici, până a murit, în timp ce mai mulţi muncitori treceau nepăsători pe lângă ea VIDEO
Din câte se pare, bărbatul s-ar fi urcat pe calorifer, moment în care a fost văzut de o doamnă doctor, dar aceasta nu a reușit să îl oprească în timp util.

Directorul Spitalului povestește că ultima dată l-a văzut pe bărbat vineri, atunci când a purtat chiar și o discuție cu acesta. „Vineri ne-am întâlnit pe holurile din Spital, dânsul urmând să măsoare întreaga suprafață de parchet care a fost renovată în ultima perioadă. Nimic din comportamentul lui nu indica tragedia aceasta”, a mai spus  Florina Ionescu.