Monedă românească din anul 1991, pusă la vânzare pe OLX cu un preț uriaș! Dacă o ai acasă, te îmbogățești peste noapte

Cu siguranță ai văzut cel puțin odată moneda de 20 de lei din anul 1991. Dacă ai acasă o astfel de monedă, ei bine, te poți considera ceva mai bogat! Moneda este din 1991, iar în prezent costă nu mai puțin de 7.000 de lei!

24 nov. 2023, 23:07
Monedă românească din anul 1991, pusă la vânzare pe OLX cu un preț uriaș! Dacă o ai acasă, te îmbogățești peste noapte

Nu mai este un secret faptul că te poți îmbogăți prin intermediul monedelor puse la vânzare pe OLX. Fără să știi, acestea îți pot aduce sume frumoase de bani.

Citește și FOTO: Fabulos! Iată moneda care îi poate îmbogăți pe românii care o au în portofel. Se vinde pe internet cu 16.000 de lei

Mai nou, o monedă de 20 de lei din anul 1991 face furori printre colecționari.

Moneda de 20 de lei din 1991 este la mare căutare de către colecționarii care sunt dispuși să ofere sume mari de bani pentru a o avea în colecție.

Se pare că aceasta a fost pusă spre circulație la data de 9 septembrie 1991.

Cinci ani mai târziu a fost emisă o variantă rară a acestei monede. La acea vreme, au fost puse în circulație doar 500.000 de exemplare.

Ulterior, la data de 1 iulie 2023, aceasta a avut o mare putere de circulație. Însă, cea căutată este, surprinzător, cea din 1991, iar cei care o dețin se pot îmbogăți.

Atunci când își doresc să adauge o nouă monedă la colecția lor, colecționarii urmăresc anunțurile de pe OLX sau de pe grupurile de Facebook.

Totodată, vânzătorul precizează că este dispus să negocieze prețul.

Moneda nu a fost curățată cu nicio soluție

Colecționarii de bancnote și monede sunt la mare căutare, mai ales pentru modelele vechi care nu se mai găsesc la orice pas.

Citește și FOTO: Suma uriașă pe care o cere un român în schimbul unei monede rare, pe care majoritatea europenilor au avut-o în portofel

În anunțul de pe OLX este specificat faptul că prețul este negociabil și că proprietarul nu vrea să o dea la schimb.

De altfel, a ținut să precizeze că moneda de 20 de lei, din 1991, nu a fost curățată cu nicio soluția.

A adăugat și o fotografie cu ea, pentru curioși și doritori.

„Monedă 20 de lei, anul 1991, pentru colecționari, preț negociabil, nu fac schimb, moneda nu a fost curățată cu nicio soluție”, se arată în anunțul postat de român pe OLX.