Monica Anghel a reușit să slăbească 43 de kilograme! Care sunt cele trei alimente la care renunțat cântăreața

Monica Anghel are acum o siluetă de invidiat. Celebra artistă spune că de șase ani are un alt stil de viață, cu ajutorul căruia a reușit să slăbească 43 de kilograme.

23 feb. 2023, 11:24

În urmă cu șase ani, Monica Anghel și-a schimbat modul de viață și de atunci spune că se simte extrem de bine. În 2017, artista a suferit o operaţie la coloană. Pentru a nu pune presiune pe coloană, medicii i-au recomandat să slăbească.

Citiți și: Monica Anghel, trucuri-minune de slăbire după ce a reuşit să scape de 30 kg: „Este o nebunie să slăbeşti într-o lună 24 de kilograme”

Alimente de bază la care a renunțat Monica Anghel

Cântăreața de muzică s-a transformat radical, iar acum cântărește 58 de kilograme.

Într-un interviu pentru viva.ro, îndrăgita interpretă a vorbit despre noul ei mod de viață și a dezvăluit ce mănâncă.

Pentru a-și menține silueta, artista de 51 de ani spune că renunțat la trei alimente: zahăr, pâine și la alimentele procesate.

„De șase ani de zile și până acum am slăbit 43 de kilograme și mă mențin. Mă cântăresc în fiecare zi. Azi dimineață aveam 58 de kilograme. Asta zic, că am între 57 și 58 de kilograme. Cafeaua o beau tot fără zahăr. Eu, când simt nevoia de dulce, mănânc fructe și m-am învățat cu chestia asta. Și spuneam că atunci când iau câte o linguriță de ceva dulce, când mă mai duc pe la știe ce petrecere, realmente simt toate chimicalele posibile și imposibile în prăjitura aceea sau ce este.

Mai fac în casă diverse dulciuri, dar fără zahăr. Pentru că sunt tot soiul de înlocuitori care sunt sănătoși și prepar genul acesta de dulciuri în casă și chiar sunt foarte ok. Am mai renunțat, total, la alimentele procesate, care sunt îngrozitor de nocive. Nu zic că nu mai iau, rareori, câte o feliuță de mezel de poftă, dar vreau să spun că după o feliuță de mezel, începe să mă doară stomacul când le consum. Și atunci de ce să nu le elimin?”, a spus Monica Anghel.

Monica Anghel: „Mănânc de toate. Nu stau nemâncată!”

„Mă simt foarte bine, mai mănânc și carbohidrați, mănânc și tărâțe de ovăz. Fac o pâine din tărâțe de ovăz cu psyllium, cu ulei de măsline și cu apă și un pic de bicarbonat. Sigur, nu e așa pufoasă și fragedă cum e pâinea, dar nici nu îmi trebuie. Eu, aproape în fiecare zi, mănânc un iaurt, dar nu degresat, ci unul normal, cu tărâțe de ovăz, și e foarte sănătos.

Mănânc de toate: grătar cu salată, ciorbă cu carne, ciorbă de legume, mănânc spanac, mănânc, nu stau nemâncată. Doar că am grijă ce mănânc. În principiu, mănânc doar de două ori pe zi, o masă la 12 și una la 18. Evident că nu fac lucrurile acestea de capul meu.

Oamenii mă tot întreabă: ‘Ce dietă să țin?’ Și le-am spus că: ‘Dacă mă întrebați ce dietă să țineți, e greșit din start’. Pentru că dieta e pe o perioadă limitată. Ori, ceea ce fac eu, nu mai trebuie să fie pe o perioadă limitată. Ai hotărât să schimbi ceva, schimbi și ‘La revedere’. Mergi toată viața pe drumul acela, care ție îți face bine și care e ok. Pe de altă parte, da, tot eu am spus, la fel de vocal, ca să zic așa, faptul că: ‘Nu trebuie să fim toți slabi sau grași’.

Nu despre asta e vorba. Este despre a te simți bine. Și dacă tu te simți bine cu niște kilograme în plus, este perfect. Dacă ție îți e ok așa, e minunat. Eu nu spun: ‘Vai, faceți ca mine!’. Cine vrea să facă așa cum am făcut eu, foarte bine. Înseamnă că este decizia lui și a hotărât, din anumite motive, că trebuie să își schimbe stilul de viață, să adopte un stil de viață sănătos”, a dezvăluit vedeta.

Citiți și: Monica Anghel are o siluetă impecabilă! Cum reușește să se mențină în formă după ce a slăbit 30 de kilograme. La ce alimente a renunțat cântăreața