Monica Anghel, trucuri-minune de slăbire după ce a reuşit să scape de 30 kg: „Este o nebunie să slăbeşti într-o lună 24 de kilograme”

După ce, mulţi ani, s-a luptat cu kilogramele în plus, Monica Anghel a reuşit să ajungă la silueta mult-visată. A scăpat de nici mai mult, nici mai puţin de 30 kg. Nu s-a întâmplat peste noapte, ci în decurs de şase ani.

12 ian. 2023, 17:46
Monica Anghel, trucuri-minune de slăbire după ce a reuşit să scape de 30 kg: „Este o nebunie să slăbeşti într-o lună 24 de kilograme”

Monica Anghel trucuri de slăbire. În 2017, artista a suferit o operaţie la coloană. Pentru a nu pune presiune pe coloană, care şi aşa era afectată, medicii i-au recomandat să slăbească. Aşa se face că, urmând dietă, artista a reuşit să scape de surplusul de 30 kg. Nu foarte repede, ci în şase ani.

Monica Anghel trucuri de slăbire

Tranformarea a fost atât de uluitoare încât mulţi au crezut că şi-a făcut operaţie de micşorare de stomac.

În perioada de recuperare, după operația la coloană, artista a făcut şi psihoterapie pentru a fi ajutată în procesul de slăbire. Ea a recunoscut că a avut nevoie de consiliere pentru a depăși o situație grea.

Mai nou, mănânc între orele 12.00 și 18.00. Nu mănânc dulciuri, carbohidrați din paste, orez. Îmi iau necesarul din măr, de exemplu. Mănânc porții normale, nu mai cântăresc. Dacă îmi fac o salată, poți mânca atât cât vrei, pentru că nu te îngrași. Am grijă ca în farfurie trei sferturi să fie legume și doar un sfert din porție proteină”, a declarat vedeta pentru VIVA!

Citeste si Monica Anghel are o siluetă impecabilă! Cum reușește să se mențină în formă după ce a slăbit 30 de kilograme. La ce alimente a renunțat cântăreața

Monica Anghel avertizează asupra reclamelor mincinoase care promit slăbirea în timp-record

De noua imagine a Monicăi Anghel au profitat şi cei care au vrut să facă bani rapid şi uşor. Mai exact, diferite firme-fantomă care promovau produse de slăbit, folosindu-se de imaginea artistei. Cântăreaţa şi-a avertizat, însă, fanii să nu se lase induşi în eroare de o astfel de înşelătorie şi să nu recurgă la astfel de produse la care nici nu a făcut reclamă, pe care nici nu le-a folosit.

Rezultatul meu într-o lună: -24 de kilograme. Împărtăşesc reţeta mea„, cam așa sună reclamele care apar pe rețelele de socializare la produsele respective.

Nimic nu este adevărat, sunt mulţi care se folosesc de imaginea mea fără ca eu să ştiu, este incredibil ce se întâmplă! Nici asta nu este adevărată, mai sunt tot aşa nişte reclame cu nişte picături cu diverse nume… Problema este că oamenii cumpără şi am aflat de la diverse persoane care au folosit picături din astea că le-a fost extrem de rău din cauza lor. În ultimele zece luni am mai slăbit 12 kg, nicidecum aşa cum spun ei. Este o nebunie să slăbeşti într-o lună 24 de kilograme”, a declarat, pentru Click!, Monica Anghel.

Citeste si Monica Anghel, de nerecunoscut! Schimbarea de look cu care și-a suprins fanii