Monica Anghel are o siluetă impecabilă! Cum reușește să se mențină în formă după ce a slăbit 30 de kilograme. La ce alimente a renunțat cântăreața

Monica Anghel a reușit să slăbească mai mult de 30 de kilograme, iar acum are o siluetă trasă prin inel. Cu toate acestea, cântăreața continuă să aibă grijă la alimentație.

05 dec. 2022, 17:39
Monica Anghel are o siluetă impecabilă! Cum reușește să se mențină în formă după ce a slăbit 30 de kilograme. La ce alimente a renunțat cântăreața

Monica Anghel a reușit să slăbească mai mult de 30 de kilograme, iar acum are o siluetă trasă prin inel. Cântăreața a renunțat la băuturile carbogazoase , dar și la dulciuri.

Monica Anghel a slăbit 30 de kilograme. Secretul siluetei sale

Pentru multe femei principala problemă o reprezintă kilogramele în plus. Monica Anghel se declară o învingătoare și asta pentru că a reușit să dea jos 30 de kilograme.

„Sunt schimbată, în ultima perioadă, da, dar în bine! Nu sunt foarte slabă. Am 60 de kilograme. Nu arăt ca un manechin, pentru că ele au zece kilograme sub înălțimea lor. Ar trebui să am 55 de kilograme să fiu ca ele, dar este un pic cam puțin. Dar, dacă aș mai slăbi încă vreo trei kilograme, ar fi perfect. Sunt foarte mulțumită de cum arăt acum. Am slăbit cu ajutorul medicului nutriționist. Acest fasting pe mine mă ajută și merge foarte bine. Nu le-aș da un sfat femeilor să slăbească neapărat, dacă se simt bine în pielea lor și grase. Eu mă simt bine așa cum sunt acum!”, a declarat Monica Anghel, conform click.ro

Citește și : Cafeaua care te ajută la siluetă. Ce se întâmplă dacă pui zilnic în ea aceste două ingrediente

Cu toate acestea, cântăreața este foarte atentă la ce mănâncă. A renunțat la dulciuri și are două mese pe zi.

Citește și : Cel mai scump accesoriu pe care îl are Cătălin Botezatu. Dă o avere pe aceste obiecte: „Vreau să fiu un exemplu demn de copiat”

„Mă hrănesc corespunzător. Am două mese pe zi, foarte echilibrate. În general beau cel puțin 2 litri de apă pe zi, nu beau băuturi carbogazoase, sucuri, mă hidratez foarte bine. Dacă simt nevoia de dulce mănânc un fruct. Dacă simt nevoia de ceva foarte dulce îmi cumpăr câteva prune uscate, dar nu mănânc mai mult de 5 pe zi pentru că sunt foarte dulci și foarte concentrate. Cafeaua o beau fără zahăr, fără lapte, îmi place așa cum este.Am niște rețete de dulciuri fără zahăr care sunt extraordinar de bune. De exemplu, m-am hotărât deja, o să-mi fac la cuptor dovleac copt, cu un praf de îndulcitor deasupra, un cheesecake la cuptor, dar fără blat, poate o să fac și niște cremă de zahăr ars dar fără zahăr. Se pot găsi o grămadă de variante. Important e să te simți bine.”, a mai spus Monica Anghel.

Cu toate acestea, chiar dacă este o fană a prăjiturilor Monica Anghel a renunțat la dulciurile cu mult zahăr pentru unele mai sănătoase.