Monica Anghel, de nerecunoscut! Schimbarea de look cu care și-a suprins fanii

Monica Anghel arată senzațional după ce a slăbit mai bine de 30 de kilograme! Cântăreața și-a propus să își schimbe look-ul, motiv pentru care și-a consultat fanii, pentru că este indecisă în privința podoapei sale capilare. "Îmi las părul lung și schimb culoarea ? Sau rămân pe blond nordic și tuns scurt ?".

20 nov. 2022, 19:07

Monica Anghel a trecut printr-o transformare uimitoare în ultima perioadă, după ce a reușit să slăbească peste 30 de kilograme.

La cei 51 de ani, celebra cântăreață arată mai bine ca oricând. După ce s-a operat la coloană, în urmă cu cinci ani, a fost nevoită să-și schimbe complet stilul de viață.

În ultimii ani, cântăreața a trecut prin mai multe transformări, iar acum are de gând să își schimbe din nou look-ul.

Cu o siluetă de invidiat, Monica Anghel dorește acum să revină la look-ul său de dinainte.

Citiți și: Monica Anghel a topit 30 de kilograme, dar are o singură intervenție estetică!

În urmă cu un an, artista a abordat un look îndrăzneț. După ce a slăbit 30 de kilograme, vedeta a dorit să abordeze o frizură nouă și s-a vopsit blondă și s-a tuns scurt.

„Nu contează cât de lung am părul, important e cum și cat gândesc ” iubesc”, a scris vedeta în dreptul imaginii cu noua frizură, însă acum vrea să își lase din nou părul lung.

” Nu conteaza cat de lung am parul,important e cum si cat gandesc ” iubesc ❤🎩⚘

Posted by Monica Anghel on Friday, 11 June 2021

Celebra cântăreață ține foarte mult la imaginea sa, dar și la fanii săi cu care a dorit să se consulte în această privință, motiv pentru care le-cerut părerea.

„Dragii mei, această poza a fost realizata de draga mea prietena @ceramihailescu . Ce părere aveți ? Îmi las părul lung și schimb culoarea ? Sau rămân pe blond nordic și tuns scurt ? Aștept părerile voastre”, a scris pe paginsa sa de Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Monica Anghel (@monikanghel)

Citiți și: Monica Anghel, atac la adresa impostorilor: „Nu vă mai luați după toți hoții ordinari!”. Cum a slăbit, de fapt, artista