Monica Anghel este de nerecunoscut. Vedeta şi-a schimbat look-ul şi a slăbit foarte mult

Monica Anghe este de nerecunoscut. Este una dintre cele mai talentate şi iubite artiste din România, iar timpul pare că stă în loc pentru ea. S-a ambiţionat foarte tare să scape de kilogramele în plus şi a reuşit, transformându-şi corpul spectaculos.

09 dec. 2021, 11:06
Monica Anghel este de nerecunoscut. Vedeta şi-a schimbat look-ul şi a slăbit foarte mult

Monica Anghel este de nerecunoscut. Se ştie deja faptul că artista a reuşit să slăbească foarte mult, însă a dorit să mai schimbe ceva la aspectul său fizic şi anume look-ul. Recent, cântăreaţa a fost fotografiată de Wowbiz.ro cu o nouă tunsoare, mult mai tinerească.

Citeşte şi: Motivul neobișnuit pentru care Monica Anghel și-a schimbat imaginea: „Mă întreba copilul dacă sunt supărată pe el”

Monica Anghel este de nerecunoscut

Mai mult decât atât, Monica Anghel și-a schimbat și stilul vestimentar. Cu o geacă cool și la modă și pantaloni lejeri, artista a ieșit la cumpărături. Chiar dacă întoarce toate privirile, cea mai mare satisfacție pentru artistă este faptul că schimbarea este pe gustul ei.

Important este ca mie, când mă uit în oglindă, să-mi placă ceea ce văd. Şi mie îmi place ceea ce văd. E drept că, din fericire, am putut să mă tund aşa, pentru că am capul perfect rotund, am urechile proporţionate, faţa la fel.

Mie mi se pare că arăt extraordinar de bine pentru 50 de ani. Nu mi-am făcut intervenţii la faţă, doar puţin botox între sprâncene pentru că tot timpul stăteam încruntată şi mă întreba copilul dacă sunt supărată pe el. (râde)

Şi atâta tot, altceva nu mi-am făcut. Dar probabil că moştenirea genetică fiind foarte bună, ăsta e şi motivul pentru care arăt atât de bine”, a declarat Monica Anghel, pentru Okmagazine.ro.

Monica Anghel a avut Covid

Monica Anghel s-a numărat printre vedetele care au fost depistate cu COVID-19, chiar dacă era vaccinată cu schema completă. Ea a mărturisit că primele zile au fost de-a dreptul cumplite, pentru că a avut stări de amețeală, dureri de cap și alte simptome care i-au generat o stare permanentă de rău.

Intrarea în boală a fost extrem de grea pentru Monica Anghel având în vdere febra și complicațiile pe care le-a avut. Cântăreața a precizat însă, în cadrul unei emisiuni de televiziune, că starea de sănătate a început să se amelioreze apoi de la o zi la alta. Unul dintre motive a fost și ajutorul primit de la Gigi Becali.

Latifundiarul din Pipera i-a oferit cântăreței o serie de medicamente, care nu se găsesc în farmacii. Doctoriile au reușit să o pună repede pe picioare, așa că Monica i-a mulțumit din suflet omului de afaceri pentru ajutorul primit. (Vezi AICI declaraţia vedetei)