Monica Anghel împarte sala de sport cu fiul ei. Ce sfaturi de nutriție i-a dat cântăreața lui Aviv

Printre multe alte lucruri, Monica Anghel reușește să fie și o mamă cu o normă întreagă. Aceasta este extrem de implicată în viața lui Aviv, indiferent despre ce aspect vorbim.

12 iun. 2023, 14:00
Monica Anghel împarte sala de sport cu fiul ei. Ce sfaturi de nutriție i-a dat cântăreața lui Aviv
Monica Anghel împarte sala de sport cu fiul ei. Ce sfaturi de nutriție i-a dat cântăreața lui Aviv

Monica Anghel este una dintre cele mai longevive artiste din industria românească, iar de-a lungul anilor aceasta a fost pusă sub lupă în mod constant. În ultima perioadă, cântăreața a trecut prin modificări majore în ceea ce privește aspectul fizic. Ea a reușit să slăbească zeci de kilograme, iar stilul ei de viață s-a schimbat radical. Aceasta face sport, este foarte atentă la alimentație, urmând o dietă extrem de echilibrată, iar fanii acesteia au remarcat că aceasta a întinerit în mod vizibil.

Citește și: Monica Anghel şi cumpenele din viaţa ei. „Era să mor din cauza unei operații greșite”

Aceasta a povestit că odată cu aceste schimbări care s-au petrecut în viața ei, ea a reușit să devină și un etalon pentru fiul său. Aviv are numai 13 ani și acesta îi urmează pașii mamei sale cu sfințenie, dat fiind că a început să țină și el cont de programul sportiv pe care mama sa îl urmează.

Fiul Monicăi Anghel merge la sală, face înot, karate și echitație. Cu toate că sporturile sunt extrem de diferite unele de altele, Aviv se dovedește a fi extrem de talentat la fiecare dintre ele. Acesta nu a fost obligat sau presat să opteze pentru toate acește sporturi, ci a decis singur, tocmai pentru că îi plăceau, a povestit Monica Anghel.

Cum îl educă Monica Anghel pe fiul ei, Aviv

În ceea ce privește dieta, cântăreața a explicat că nu i-a fost impusă vreo regulă și asta pentru că este doar un copil. Cu toate că ea este extrem de atentă a alimentație, ea nu îi impune băiatului nicio regulă, însă încearcă să îi explice în mod constant care sunt alimentele bune.

„Merge cu mine, face sport. Înoată extraordinar de bine, face echitație, merge cu mine la antrenamente de 3 ori pe săptămână, iar de 2 ori pe săptămână face și karate. Face foarte mult sport. Îi mai spun câte una sau câte alta, dar nu vreau să îl bag la dietă, el este acum în creștere și nu vreau să îl privez de anumite alimente care îl ajută în dezvoltare, atât fizic, cât și psihic. Creierul are nevoie de carbohidrați, pe care îi poți lua din pâine sau din paste. Evident, îi cumpăr pâine integrală sau paste integrale. Încerc să îi dau totul cât mai sănătos, dar nu îl privez de lucrurile acestea. El este foarte înalt, dar nu este gras, este un copil foarte bine dezvoltat.

Are mușchi, trebuie să și mănânce. Face sport, învață, are școală, face pian, chitară, actorie. Are un program extrem de încărcat. Nu îl pun, el vrea să facă lucrurile acestea. Am zis OK, evident că îl susțin, ca orice părinte atunci când copilul lui vrea să facă ceva. Nu știu ce o să facă mai târziu, este încă micuț, în toamnă face 13 ani. Dar este mai înalt ca mine, poartă 44 la picior și are 1,70 la aproape 13 ani, e bărbat în toată regula”, a spus Monica Anghel, conform ego.ro.

Dat fiind că Aviv a urmat exemplul Monicăi Anghel în ceea ce privește sportul, aceasta a fost întrebată dacă își susține fiul să urmeze și o carieră în zona artistică, urmând pașii mamei. Aceasta a dezvăluit care sunt sfaturile pe care i le oferă în acest moment. Cu totate că băiatul mai are suficient timp până la momentul în care va fi nevoit să ia o decizie, aceasta a mărturisit că a încercat să îi insufle lui Aviv ideea că orice ar face trebuie făcut la superlativ, indiferent de domeniul pe care îl va alege.

Aceasta a punctat că i-a explicat băiatului că indiferent ce meserie își va alege, el trebuie să își dea silința să fie cel mai bun în domeniul pentru care a optat. În rest, vrea pentru fiul ei doar sănătate, fericire și să ducă un trai echilibrat din toate punctele de vedere.

„O să vedem, nu mă gândesc la asta. (n.r. că o să se facă artist) Eu atât i-am spus: „Mamă, indiferent de ce profesie o să vrei să ai, să îți dorești să fii cel mai bun! Să faci cu plăcere ce o să faci! Dacă vrei să fii măturător de stradă, trebuie să fii cel mai bun! Dacă vrei să fii tâmplar, trebuie să fii cel mai bun tâmplar! Dacă vrei să fii profesor, trebuie să fii cel mai bun profesor!”. Eu nu îi spun copilului meu: „Trebuie să faci asta, trebuie să înveți asta, în viață trebuie să fii așa!”. Nu! Eu vreau să fie sănătos, fericit, echilibrat. Asta mi se pare cel mai important”, a mai spus artista.

Citește și: Monica Anghel și-a schimbat radical viața după ce a reușit să slăbească peste 40 de kilograme: „Am obținut nota 10”