Monica Anghel și-a schimbat radical viața după ce a reușit să slăbească peste 40 de kilograme: „Am obținut nota 10”

La 51 de ani, Monica Anghel a reușit să-și îndeplinească una dintre cele mai veche dorințe, după ce o perioadă a lipsit din spațiul public.

19 apr. 2023, 17:16

Cântăreața Monica Anghel a lipsit o perioadă din lumina reflectoarelor, iar acum mărturisește că a reușit să-și îndeplinească o dorință veche, aceea de a deveni instructor de fitness.

La vârsta de 51 de ani Monica Anghel a reușit să slăbească mai bine de 40 de kilograme, iar acum vrea să le ajute și pe alte femei să-și onțină silueta dorită.

Citește și: Monica Anghel, trucuri-minune de slăbire după ce a reuşit să scape de 30 kg: „Este o nebunie să slăbeşti într-o lună 24 de kilograme”

„Sunt deja instructor de fitness. Am terminat cursul, duminică am avut examenul final. Am obținut nota 10 și la proba scrisă, nota 10 și la proba practică. Deci acum sunt instructor de fitness. Probabil că voi face undeva, la o sală, împreună cu prietenele mele.

O să mergem toate să ne plătim abonament și o să le spun eu ce trebuie să facă astfel încât să lucreze corect, să lucreze în siguranță, să nu existe accidentări sau să nu existe repercusiuni pe termen mai lung”, a declarat Monica Anghel, pentru Antena Stars.

Alimentele la care a renunțat Monica Anghel

Cântăreața de muzică s-a transformat radical, iar acum cântărește 58 de kilograme.

Într-un interviu pentru viva.ro, îndrăgita interpretă a vorbit despre noul ei mod de viață și a dezvăluit ce mănâncă.

Citește și: Monica Anghel are o siluetă de invidiat la 50 de ani. Dieta care o ajută să se menţină

Pentru a-și menține silueta, artista de 51 de ani spune că renunțat la trei alimente: zahăr, pâine și la alimentele procesate.

„De șase ani de zile și până acum am slăbit 43 de kilograme și mă mențin. Mă cântăresc în fiecare zi. Azi dimineață aveam 58 de kilograme. Asta zic, că am între 57 și 58 de kilograme. Cafeaua o beau tot fără zahăr. Eu, când simt nevoia de dulce, mănânc fructe și m-am învățat cu chestia asta. Și spuneam că atunci când iau câte o linguriță de ceva dulce, când mă mai duc pe la știe ce petrecere, realmente simt toate chimicalele posibile și imposibile în prăjitura aceea sau ce este.

 Mai fac în casă diverse dulciuri, dar fără zahăr. Pentru că sunt tot soiul de înlocuitori care sunt sănătoși și prepar genul acesta de dulciuri în casă și chiar sunt foarte ok. Am mai renunțat, total, la alimentele procesate, care sunt îngrozitor de nocive. Nu zic că nu mai iau, rareori, câte o feliuță de mezel de poftă, dar vreau să spun că după o feliuță de mezel, începe să mă doară stomacul când le consum. Și atunci de ce să nu le elimin?”, a spus Monica Anghel.