Monica Bârlădeanu joacă în CSI. Vezi imagini de pe platoul de filmare

După Catrinel Menghia, o altă actrita romanca va apărea în celebrul serial american "CSI: Crime şi Investigaţii". Este vorba despre Monica Bârlădeanu, care a postat câteva imagini de pe platoul de filmare pe contul ei de Facebook.

RomaniaTV.net
27 nov. 2013, 07:28

Monica Bârlădeanu va apărea în „CSI: Crime şi Investigaţii„, în episodul intitulat „Boston Brakes„.  Românca a postat pe Facebook câteva imagini de pe platoul de filmare.

Monica nu este la prima experiență de acest gen. În 2006, ea a mai jucat și în alt serial american de succes, este vorba despre „Lost” („Naufragiații”). Ea a debutat în episodul 11 din seria a doua, intitulat „The Hunting Party„. Românca a interpretat-o pe Gabriela Busconi, soția unui italian bogat, jucat de Ronald Guttman. Monica a jucat alături de actori foarte cunoscuți, ca Matthew Fox, Michelle Rodriguez, Harold Perrineau și Terry O’Quinn.

La rândul ei, Catrinel Menghia sau Catrinel Marlon, care este mai nou numele de scenă al româncei, a apărut în episodul 20 din sezonul 13 al serialui american „CSI: Crime și investigații„, difuzat în SUA în luna ianuarie a acestui an. Top-modelul a jucat rolul Elisabettei, logodnica italiană a lui David Hodges (interpretat de actorul Wallace Langham), unul dintre personajele principale din această producţie.

Citeşte şi: Catrinel Menghia are o soră frumoasă foc. Vezi cât de bine seamănă cele două