Monica Davidescu a rupt tăcerea despre divorţ: „Am pus multe semne de întrebare”

Monica Davidescu a rupt tăcerea despre divorţ. În ultima vreme, au apărut diverse speculaţii despre o posibilă despărţire între cei doi actori. Totul a plecat de la cea mai recentă piesă de teatru, care se numeşte „Divorțului anului”.

16 mai 2023, 21:17
Monica Davidescu a rupt tăcerea despre divorţ: „Am pus multe semne de întrebare”
Monica Davidescu a rupt tăcerea despre divorţ

Monica Davidescu a rupt tăcerea despre divorţ. Piesa „Divorțul anului”, care  se bucură de un mare succes la acest moment, tratează, în mod comic și ironic, cu accente dramatice relația soț- sotie, a unor oameni ce se îndreaptă spre “a treia tinerețe’’ și care se afla prinși în vârtejul “ipocriziei conveniențelor moderne”.

Citeşte şi: Monica Davidescu, după 26 de ani de căsnicie cu Aurelian Temişan: „E destul de greu”

Monica Davidescu a rupt tăcerea despre divorţ

Divorțul anului în ce ne privește este doar un spectacol. Am pus astfel mai multe semne de întrebare prietenilor noștrii și spectatorilor care ne urmăresc. Este însă vorba doar un spectacol, în care se râde mult și se cântă mult. Mergeți să-l vedeți!

La fiecare divorț se tot zicea prin presă: divorțul anului, al secolului. Și am zis: haide să facem și noi un spectacol pentru că tot e la modă! Din cauza acestui titlu toată lumea a crezut că divorțăm. Nu avem un anume secret în căsnicie”, a lămurit situația din cuplu actrița Monica Davidescu.

Distribuția în ordinea apariției în scenă este următoarea: Ovidiu Cuncea, Monica Davidescu, Aurelian Temișan. Regia este semnată de Ovidiu Cuncea, scenografia este creată de Gabi Albu, iar costumele sunt realizate de Ellida Toma.

Drama trăită de Monica Davidescu

De când a rămas orfană, bunica paternă a fost cea care a avut grijă de ea. Femeia a crescut în total unsprezece copii, şapte i-a născut ea, iar alţi patru rămaşi orfani, Monica Davidescu şi cele două surori ale sale, şi o verişoară.

Moartea timpurie a mamei a făcut să fim trei copii responsabili. Educația bunicii se baza pe acțiune promptă la timpul potrivit cu grija celui de lângă tine, pentru care ești responsabil.

Sora cea mare ne avea în grijă pe noi cele mici, și toate aveam grija animalelor care trebuiau hrănite, adăpate și îngrijite la timpul potrivit, de trei ori pe zi, la ore fixe, aveam grija curățeniei și grija pregătirii mesei alături de bunica”, a povestit Monica Davidescu, potrivit Unica.