Irinel Columbeanu, marea dorință pentru 2022: „Sper să mă revăd cu fiica mea”

Irinel Columbeanu speră la un 2022 în care să-și vadă fiica, pe Irinuca, și să împărtășească din amintirile și experiențele pe care le au împreună. Acum, la final de an, Columbeanu a lansat prima sa carte, “Istoriile unui vehement – Ipocrația”.

30 dec. 2021, 08:19
Irinel Columbeanu, marea dorință pentru 2022: „Sper să mă revăd cu fiica mea”

În acest volum, Irinel Columbeanu a vorbit despre relația cu Anna Lesko, dar și despre faptul că a suferit un AVC. Fostul milionar le-a promis celor care sunt interesați de cartea sa că le-o va livra personal chiar la ei acasă, însoțită de autograful personalizat al autorului.

Întrebat, într-un interviu pentru Ciao.ro, ce înseamnă familia acum, în prag de sărbători, Irinel Columbeanu a precizat: „Același lucru care înseamnă și în restul anului, adică cei despre care nu îți pui problema dacă merită sau nu încrederea ta necondiționată”.

Fostul milionar a mai dezvăluit că cel mai frumos Crăciun din viața lui a fost cel în care „am reușit să o fac pe fiica mea să creadă în existența Moșului, dar (sper) și că cele mai îmbucurătoare cadouri tot singur ți le trimiți”.

Citește și Anna Lesko, momente traumatizante la despărţirea de Irinel Columbeanu. A fost umilită: „Ieși din casa fiului meu, rusoaico!”

Pentru 2022, Irinel Columbeanu își dorește în jurul său mai mulți oameni care să în înțeleagă și să aibă la fel de multe experiențe interesante ca în anii trecuți.

Ce își dorește Columbeanu pentru fiica lui? „Să poată avea posibilitatea de a face ce-i place”.

Întrebat când speră să o revadă pe Irinuca, care se află în America alături de mama ei, afaceristul a spus: „Sper să mă revăd cu ea atunci când va fi și ea împlinită, iar de aceasta depinde și unde”.

Citește și Fiica lui Irinel Columbeanu, într-un avion privat. Cum a reacţionat fostul milionar