Monica Gabor, executată SILIT pentru o datorie de 80.000 de euro. Ce au descoperit executorii

Monica Gabor a pierdut procesul cu Tripona Murgu, avocata care a reprezentat-o în divorţul de Irinel Columbeanu, dar nu şi-a plătit datoria imputată în instanţă! Astfel, păgubita a început şi în America procedura de recuperare a banilor. Numai că executorii din Statele Unite nu reuşesc să găsească nimic pe numele iubitei lui Mr. Pink, deşi aceasta susţine că ocupă o funcţie importantă în compania miliardarului chinez.

RomaniaTV.net
24 nov. 2015, 10:03
Monica Gabor, executată SILIT pentru o datorie de 80.000 de euro. Ce au descoperit executorii

Executorul judecătoresc angajat în SUA de fosta avocată a Monicăi Gabor pentru a recupera datoria de 80.000 de euro nu a găsit încă nimic pe numele iubitei lui Mr. Pink.

În urmă cu mai bine de patru luni, Tripona Murgu, fosta avocată a Monicăi Gabor, demara procedura de executare silită a acesteia în Statele Unite, unde a trimis şi decizia definitivă, legalizată, a instanţei din România, potrivit căreia actuala iubită a lui Mr. Pink trebuie să-şi plătească o datorie care în prezent depăşeşte 80.000 de euro.

Doar că executorii nu au reuşit să găsească nici un cont bancar pe numele fostei soţii a lui Irinel Columbeanu şi nici vreo proprietate, ceea ce poate să însemne că Moni este doar turist în America şi nu are contractele cu care se laudă sau că munceşte la negru peste Ocean.

Tripona Murgu este convinsă că Moni va reveni în curând, cu bagaje cu tot, în România. „Mă gândesc că nu-i angajată acolo. Dar cândva va lucra şi ea, nu cred că va mai rămâne foarte mult în America. Sau poate va face vreo investiţie, îşi va cumpăra vreo casă. Este o persoană fără scrupule. Măcar să fi recuperat cei 11.700 de euro, pe care i-am dat pe biletele de avion, cât am făcut naveta pentru ea de la Timişoara la Bucureşti. Sincer, la început nu am vrut s-o iau, ca şi clientă, dar mi s-a făcut milă de ea, că era vorba şi de un copil. Acum am ajuns să cred că, de fapt, nici nu voia să ia fata. Ce făcea cu ea în America? Posibil să fi făcut acea tevatură doar de ochii lumii”, a declarat avocata Tripona Murgu pentru Libertatea.