Monica Iagăr, infectată cu Covid-19: „Trebuie să stai bine cu capul. M-am simţit foarte rău”

Monica Iagăr a recuoscut că a fost infectată cu Covid-19 și s-a confruntat cu anumite simptome. Nu doar ea a contractat virusul, ci şi restul membrilor familiei. Însă, ea s-a simţit cel mai rău, dar, din fericire, s-au vindecat cu toţii.

11 ian. 2022, 22:55
Monica Iagăr, infectată cu Covid-19: „Trebuie să stai bine cu capul. M-am simţit foarte rău”
Monica Iagăr, infectată cu Covid-19

Monica Iagăr, infectată cu Covid-19. Fosta sportivă s-a confruntat cu tuse și frisoane, însă a avut grijă să urmeze tratamentul adecvat pentru a se vindeca.

Vedeta a fost nevoită să rămână în carantină de Revelion, însă se bucură pentru faptul că a trecut peste respectiva provocare.

Citeşte şi: Oana Zăvoranu şi Cosmin Cernat, din nou împreună: „Suntem tineri și neliniștiți. Suntem forța aia adevărată”

Monica Iagăr, infectată cu Covid-19

Suntem bine, am ieșit din carantină, cât de cât. Suntem negativi toți. Eu m-am simțit cel mai rău. Am avut de toate, nici acum nu mă simt bine, dar stau bine cu capul.

La Covid trebuie să stai bine cu capul, să stai în casă și asta este. Să te antrenezi mintal. Tușesc, mi-e cald, am avut și frisoane. Am făcut tratamentul adecvat și sunt OK. Suntem vaccinați, normal.

Ne-am testat din 2 în 2 zile și am făcut care pică. Am dormit de Revelion, ne-am uitat la artificii și ne-am culcat la ora 00:00, eram destul de obosiți.

Acum deja sunt în ziua 14, nu mai am treabă. Suntem ieșiți din carantină, nu ne mai interesează.”, a spus Monica Iagăr, la Vorbește lumea.

După ce a divorţat de Cosmin Cernat, cu care are două fiice, Maya și Ayana, Monica Iagăr și-a găsit liniștea în brațele lui Cristi Neacșu, fost campion la judo, alături de care are un băiețel, Efrem.