Oana Zăvoranu şi Cosmin Cernat, din nou împreună: „Suntem tineri și neliniștiți. Suntem forța aia adevărată”

Prieteni vechi, Oana Zăvoranu și Cosmin Cernat s-au reîntâlnit după mai bine de 10 ani în care fiecare și-a urmat propriul drum.

28 aug. 2021, 15:13
Oana Zăvoranu şi Cosmin Cernat, din nou împreună: „Suntem tineri și neliniștiți. Suntem forța aia adevărată”

Oana Zăvoranu și Cosmin Cernat și-au început carierele în televiziune la același post și încă îi leagă amintiri plăcute.  Vedeta a postat pe contul de Instagram mai multe story-uri în care apare alături de Cosmin. La prima vedere, acesta pare deranjat că Oana publică imaginile, însă, în cele din urmă cei doi s-au simțit foarte bine și au depănat amintiri.

De ce ne faci mă story, mă?!”, a glumit Cosmin Cernat.

Suntem tineri, suntem tineri și neliniștiți. Suntem forța aia adevărată și adevărăciunile televiziunii”, a spus Oana Zăvoranu, vizibil încântată de întâlnirea cu fostul coleg din tv.

Citeste si Jean de la Craiova se face actor în India: „Voi pleca la Bollywood, unde voi juca într-un film”

Oana Zăvoranu, trup de zeiță la 48 de ani

Oana Zăvoranu a fost de curând în vacanță pe litoral, iar fanii au rămas surprinși de silueta ei. Diva a dezvăluit care este secretul trupului ei de zeiță.

Nu mică mi-a fost mirarea când unii dintre cei cu care m-am întâlnit la malul mării m-au întrebat direct la ce dietă apelez de reuşesc să mă ţin atât de bine! Ce să le spun, ce să le răspund, când eu ştiu foarte bine că nu am vreuna?! Pur şi simplu fac ce-mi place!”, a declarat Oana Zăvoranu.

Totuși „Querida” recunoaște că ține cont de câteva reguli de alimentație atunci când vine vorba de silueta ei. Zăvo a mărturisit că duce un stil de viață echilibrat și nu face excese, dar își permite din când în când mici plăceri, cum ar fi dulciurile ei preferate: ciocolata și înghețata.

Nu am o dietă anume. Dar nici nu mănânc gras sau la ore nepotrivite. După cum nici nu sunt genul de om care să adorm cu capul în frigider, cum mai văd uneori în stânga sau în dreapta. Însă nici nu-mi refuz micile plăceri, mai un pahar de suc, mai o ciocolată, mai amândouă împreună, în funcţie şi de starea mea de spirit”, a mai afirmat diva, potrivit CanCan.

Citeste si Anamaria Prodan se dezlănțuie după informațiile apărute în presă despre Reghecampf: „Nu merită să-i asociați numele și imaginea cu toate gunoaiele”