Monica Orlanda, secretul relației cu fostul Ginei Pistol: „Ai să râzi”. Ea și Alin Cocoș au împreună un băiețel

Monica Orlanda, secretul relației cu fostul Ginei Pistol. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de câțiva ani buni și au împreună un băiețel. Imediat după despărțirea de prezentatoarea Chefi la cuțite, Alin Cocoș s-a cuplat cu modelul și se pare că sunt foarte fericiți împreună.

16 sept. 2023, 08:58

Monica Orlanda, secretul relației cu fostul Ginei Pistol. Mathias, băiețelul lor, este centrul preocupării pentru cei doi părinți, copilul ajungând deja la vârsta de cinci ani. Șatena este extrem de mândră de fiul său, dar recunoaște că uneori îi este greu să îl „mobilizeze” pentru grădiniță.

Citește și: Gina Pistol a fost înşelată de două ori. Ce decizie a luat soţia lui Smiley: „Mă deranjează să ştiu că are aventuri”

Monica Orlanda, secretul relației cu fostul Ginei Pistol

Cât despre viața de cuplu, Monica Orlanda are și acolo un secret cu care îl ține pe Alin Cocoș aproape și anume lipsa geloziei. Niciunul dintre ei nu suferă de această ‘boală’, chiar dacă ambii fac compromisuri, pentru că fără ele relația nu are cum să funcționeze, spune modelul.

Niciunul nu este gelos, ai să râzi. Nu suntem geloși absolut deloc. O relație fără compromisuri nu are cum să funcționeze și trebuie să existe compromisuri de ambele părți. Și ne înțelegem foarte bine, lucrăm foarte bine pe partea asta. Și uite așa am reușit să avem o relație de mulți ani, zic eu„, a declarat Monica Orlanda, pentru Cancan.ro.

Monica Orlanda acordă foarte multă grijă felului în care arată și a dezvoltat o adevărată pasiune pentru sport, pe care îl practică cu religiozitate, iar acest lucru se vede. Mămica este incendiară pe Instagram unde pozează în cele mai provocatoare ipostaze și arată ca în reviste.

A avut mai multe relații cu afaceriști și fotbaliști

Monica Orlanda a mai avut relații cu afaceriști și jucători de fotbal, dar în momentul în care l-a întâlnit pe Alin Cocoș, acesta a fost atât de impresionat, încât a renunțat la Gina Pistol, alături de care avea o relație de cinci ani. Între Monica și Alin, totul a decurs extrem de firesc. Cei doi nu au vrut să se grăbească, ci să trăiască fiecare moment al idilei, fără să ia decizii pripite, așa că nunta a venit după trei ani de relație.

Noi ne cunoaștem de foarte mult timp. Ne-a făcut cunoștință o prietenă comună, lucrurile au mers din aproape în aproape, ne-am întâlnit, am zis hai să încercăm să avem o relație.

Nu ne-am pus în cap că ne vom căsători, că vom face un copil. Lucrurile au venit de la sine. El este la fel ca și mine, este exact oglinda mea. Gândește exact cum gândesc și eu.

Este un lucru foarte rar într-o relație, iar uneori nici nu trebuie să îi spun niște lucruri, le face natural, îmi doresc ca lucrurile să dureze la nesfârșit pentru că el mă completează. Eu aș vrea să cred că ce îl atrage la mine sunt lucrurile interioare, pentru ca asta durează în viață, nu exteriorul. E adevărat că am foarte mare grijă de felul în care arăt, dar nu ăsta vreau să fie motivul.”, spunea Monica Orlanda, în urmă cu ceva timp.