Monica Pop aruncă bomba: Moartea post vaccinală, dacă există, este crima perfectă!

Monica Pop a vorbit, luni seară, cazul bărbatului din Târgu-Jiu care a decedat la scurt timp după ce s-a imunizat cu serul din lotul cu probleme de la AstraZeneca.

15 mart. 2021, 23:22
Monica Pop aruncă bomba: Moartea post vaccinală, dacă există, este crima perfectă!

Monica Pop aruncă bomba. Doctorul oftalmolog spune că fiecare caz de deces întregistrat la scurt timp de la imunizare să fie atent documentat după autopsie pentru a se stabili cu exactitate care au fost leziunile cauzatoare de moarte, potrivit Antena 3.

Monica Pop aruncă bomba: Moartea post vaccinală, dacă există, este crima perfectă!

„Organizația Mondială a Sănătății dacă este un for corect, eu personal sunt și sceptică din multe puncte de vedere, pentru ca au avut tot felul de atitudini controversate s-au contrazis singuri,  ar trebui ca orice fel de deces în urma vaccinului, nu generat de vaccin, că nu ai de unde să știi, dar orice fel de deces într-o perioadă scurtă de după vaccin să fie autopsiat și să se pună cap la cap toate aceste date, ca să se vadă dacă acești pacienți au aceleași leziuni cauzatoare de moarte sau nu.

Orice viață contează și atâta timp cât există suspiciune că moartea s-a produs din cauza asta, din momentul în care spuneți că parchetul a deschis dosar pentru ucidere din culpă (n.r referindu-se la cazul bărbatului din Târgu-Jiu care a decedat la scurt timp după vaccinul cu AstraZeneca), nu cred că este normal să punem în pericol viața nimănui.

Nu există cuvântul sigur în medicină. Atâta timp cât încă nu știm cu exactitate, dacă decesele au fost provocate de vaccin. La vaccinul antirujeolic rata de deces este 1 la 100.000. Ai noștri au comunicat ceva ce m-a consternat! Au spus că au comunicat că riscul este de 1 la 100 de efecte secundare grave. Este foarte foarte mult! Până la lămurirea lucrurilor și până la situația în care se demonstrează clar că nu vaccinul moartea post vaccinală, dacă ea există, este crimă perfectă”, a spus medicul Monica Pop.

Specialiștii din România au luat o decizie în privința administrării vaccinului produs de AstraZeneca. În timp ce mai multe țări europene au decis suspendarea vaccinării cu acest ser, România va continua campania de vaccinare cu toate vaccinurile împotriva COVID autorizate până în acest moment. Peste 100.000 de persoane din 30 de judeţe s-au înscris pe listele de aşteptare pentru vaccinarea anti-COVID În cursul zilei de 15 martie, până la ora 12.30, prin intermediul platformei STS, a anunţat CNCAV.

Citeşte şi: Germania, Spania, Franţa şi Italia au suspendat vaccinarea cu dozele produse de AstraZeneca. UE, tot mai sceptică în legătură cu vaccinul britanic-suedez UPDATE

 


loading...