Monica Pop dezvăluie secretul. Vitamina esenţială pe care trebuie să o ia orice român!

Monica Pop vine cu recomandări benefice pentru români. Medicul oftalmolog a dezvaluit care este vitamina pe care o recomanda pentru o imunitate de fier.

14 mart. 2022, 20:34
Monica Pop dezvăluie secretul. Vitamina esenţială pe care trebuie să o ia orice român!

Monica Pop dezvăluie secretul. Este vorba despre vitamina D3, element pe care trebuie să o ia orice persoană, în permanență. Este un foarte bun factor de ridicare a imunității.

Monica Pop dezvăluie secretul. Vitamina esenţială pe care trebuie să o ia orice român!

„Românii sunt oameni cu imunitate scăzută în general, pentru că au o viață destul de grea. Știm foarte bine că nu se alimentează cum trebuie de foarte multe ori și stresul este foarte mare, așa că scăderea imunității e la ordinea zilei.

Cresterea imunitatii. Am spus de mai multe ori că la boli infecțioase ne-a învățat un medic mai în vârstă ca niciodată să nu plecăm de acasă fără ceva proteine ingerate pentru ca leucocitele să fie în circulație și să ne apere. Accentuez asupra vitaminei D3 pe care trebuie să o ia orice om, în permanență. Este un foarte bun factor de ridicare a imunității”, a spus Monica Pop, la Antena 3.

„Există nenumărate categorii de medicamente pe al căror prospect se regăsesc și efecte secundare ca tulburările de vedere. Astfel, ce trebuie să ştim este că medicamentele cu cel mai mare risc sunt anticoncepționalele, inclusiv cele de nouă generație.

Citeşte şi: Vitamina esențială organismului uman. Lipsa ei din corp poate duce la complicații cardiace și slăbirea sistemului imunitar! Alimentele pe care trebuie să le consumăm
Singurii care le recomandă în continuare sunt ginecologii, fără a lua în calcul că riscul de accidente cerebrale e foarte mare atât în cazul persoanelor cu probleme vasculare, tromboze, cât și în cazul femeilor sănătoase. Din 100 de femei, cinci pot experimenta aceste efecte. Acestea din urmă conțin atropină și beladonă, contraindicate în glaucom.

Acum câțiva ani, într-o singură noapte, mi-au venit șapte pacienți cu pupilele dilatate și vedere proastă. Nu luaseră niciun medicament, nu sufereau de nicio boală. Toți mâncaseră un anumit tip de halva cu beladonă”, avertizează prof. dr. Monica Pop.

Citeşte şi: EXCLUSIV | Medicul Monica Pop îl desfiinţează pe Raed Arafat. „Să ne împuşte dacă asta vrea! Spune că au dreptul numai vaccinaţii. Înseamnă că trei sferturi din populaţia României este discriminată”