Monica Pop, DIETĂ de slăbit soră cu MOARTEA VIDEO

"Nu am mâncat nimic nouă zile", a declarat medicul Monica Pop. Invitată la România TV, medicul a vorbit despre dieta draconică cu care a reuşit să scape de mai bine de 30 de kilograme.

05 ian. 2014, 19:14
Monica Pop, DIETĂ de slăbit soră cu MOARTEA VIDEO

Înfometarea a fost metoda adoptată chiar şi de medicul Monica Pop în speranţa de a scăpa de kilogramele în exces.

„Am slăbit, într-adevăr, 37 de kilograme, mult prea mult, în cam 8 luni. Aveam o greutate foarte mare, aproape 100 de kilograme. Îmi era foarte greu să văd că slăbesc foarte puţin de la o zi la alta. Nu am mâncat nimic nouă zile. Absolut nimic. O cafea dimineaţa şi atât. Nu m-am suit pe cântar niciodată. Cântarul meu a fost o bluză. Mi-am cumpărat o bluză care îmi era mică atunci când am cumpărat-o, dar îmi plăcea foarte mult şi la două zile o încercam. Şi după cele nouă zile, bluza îmi era foarte bună, mă simţeam foarte bine în ea”, a declarat, la România TV, medicul Monica Pop.

Dieta a avut însă repercusiuni şi asupra sănătăţii sale. Medicul susţine că după cele 9 zile în care nu a mâncat nimic a început să se simtă rău. Atunci a decis că trebuie să renunţe la înfometare.

„S-a întâmplat un lucru din care am tras nişte concluzii. A noua zi am ameţit puţin şi m-am gândit atunci ce mă fac. Am pus de mâncare ceva şi după ce am mâncat două linguri, m-a sunat o prietenă. Am vorbit la telefon cred că o jumătate de oră şi când m-am întors la masă, nu îmi mai era foame. Deloc. Deşi mâncasem foarte puţin. Mi-am dat seama că ăsta e un procedeu prin care pot să dau jos foarte uşor”, a adăugat medicul.

Medicul susţine că a realizat atunci că mânca mult mai mult decât îi era necesar. Iar dieta drastică pe care o adoptase înainte a fost înlocuită de un regim echilibrat.

Citeşte şi Dieta South Beach: Slăbeşti 14 kilograme, în timp record, mâncând