Monica Pop îl acuză pe ministrul Sănătăţii că vrea să-i compromită pe liberali: „Asta e convingerea mea”

Monica Pop face acuzaţii grave la adresa ministrului Sănătăţii. Ea spune că este convinsă că Vlad Voiculescu vrea să-i compromită pe liberali.

24 feb. 2021, 23:48
Monica Pop îl acuză pe ministrul Sănătăţii că vrea să-i compromită pe liberali: „Asta e convingerea mea”
Monica Pop îl acuză pe ministrul Sănătăţii că vrea să-i compromită pe liberali: "Asta e convingerea mea"

Monica Pop a comentat modul în care vrea guvernul să schimbe formula de calcul COVID-19.

„Este un calcul politic după părerea mea și lucrurile sunt mult mai adânci decât par a fi. Mi se pare de noaptea minţii să dai Ministerul Sănătății Care este un minister strategic, cel puțin în situații de genul acesta, unui om care nu are nicio pregătire.

Citeşte şi Dr Monica Pop atrage atenţia: Aceste medicamente pot duce la orbire!

Aș vrea să știu care este comisia care a hotărât această schimbare pentru că este foarte clar că ei și-au recunoscut din competența dacă schimbă, înseamnă că nu a fost bine. Atunci să vină să ne spună cine hotărât asta, ca să nu hotărască un singur om care nu are nici o competență în profesia.

Încă o dată, este un minister strategic atribuit unui om care nu are nicio pregătire și eu nu știu cum poate dirija.  Dacă secretarul de stat este absolvent de teologie, foarte bine să se ducă la biserică, că nu este niciun fel de problemă dar dar nu la Ministerul Sănătății”, a spus medicul la Antena 3.

Citeşte şi Monica Pop, revoltată de modul în care a fost gestionată criza minerilor: Niciun decident nu a fost acolo. Oamenii ăştia nu au ce să caute la conducere

Monica Pop: „Sunt absolut convinsă că ce face Voiculescu e ca să-i compromită pe liberali”

„Sunt absolut convinsă că ce face Voiculescu este ca să compromită liberalii. Asta este convingerea mea. Am surprins un lucru pe care l-a copiat de la domnul președinte și o cred că faci asta ca să intre în grații și să nu mai fie demis. A început să spună că PSD este de vină, exact cum vorbea domnul președinte, numai PSD e de vină, până acum nu spunea aşa.  Se întâmplă niște lucruri care sunt de neimaginat și de netolerat”, a mai precizat medicul.


loading...
Partenerii noștri