Monica Pop: „Masca e necesară, dar protejează doar dacă e conformă. Nici măcar nu s-a anunţat care sunt neprotectoare. Criminali!”

Medicul Monica Pop spune că cineva trebuie să plătească pentru faptul că milioane de măști neconforme au ajuns pe piața din România și că asta este o cauză a creșterii numărului de cazuri.

08 mart. 2021, 18:22
Monica Pop: „Masca e necesară, dar protejează doar dacă e conformă. Nici măcar nu s-a anunţat care sunt neprotectoare. Criminali!”

Monica Pop susține că masca este necesară și chiar protejează, însă doar dacă este conformă, iar autorităţile din România se fac direct responsabile de faptul că au permis creşterea numărului de cazuri, pentru că nici măcar nu au anunţar care sunt măştile bune şi nici nu le-au retras pe cele neconforme.

”S-a trecut cu vederea?!!!

!Cine răspune pentru milioanele de măști neconforme?! Nu s-a auzit să fi fost retrase! Le poartă încă mulți! Cum știm că achizițiile astea nu continuă, punând în pericol sănătatea și chiar viețile românilor!?! Zădărnicirea combaterii bolii, nu?!

Masca e necesară! Protejează însă doar dacă e conformă!

Că populatia, in marea ei majoritate poartă mască, e clar. Insă unele, s-a constatat și anunțat că NU au calitățile necesare pentru a proteja ! S-a luat vreo masură? Au fost retrase? NU?! Atunci, E UNUL DIN MOTIVELE foarte SERIOASE ALE CREȘTERII numărului de INFECȚII!

E vinovată populatia?! Nu e aceeași ?! Nu era normal să se anunțe care sunt măștile NEconforme?! Pentru nepurtarea măștii se dau amenzi imense iar pentru cei care au făcut achiziții incorecte, au câștigat bani mulți, oamenii le-au cumparat cu bani munciți și nici măcar nu sunt protejați (unii s-au îmbolnavit și chiar au decedat, din cauza acestor achiziții iresponsabile), NIMIC?! Ei nu sunt trași la răspundere?! Nici măcar nu s-a anunțat care sunt măștile neprotectoare pentru a fi retrase! Criminal!

NU PLĂTEȘTE NIMENI? TOT OAMENII SUNT VINOVAȚI?! Pâna când?”, scrie Monica Pop pe pagina sa de Facebook.

Monica Pop a răbufnit după propunerea lui Valeriu Gheorhiță

Medicul critică dur autoritățile după ce au anunțat că vor să ridice restricția de vârstă în privința vaccinului AstraZeneca.

”Iar SUSPICIUNI?! S-a anunțat mereu că vaccinul AstraZeneca nu e indicat după 55 de ani! Mâine, la noi, se va ridica restricția de vârstă??!! Când au dat indicația de a nu se face după 55 de ani, știau bine de ce, nu??!! Studii în plus? Când? Până acum o lună nu era indicat după 55 de ani și acum e??!! Până la ce vârstă? Sau fără limită? Nu e același vaccin?

În urmă cu câteva minute, dl Col. Dr. Gheorghiță a anunțat pe tv că mâine se va hotărî ridicarea restricției de vârsta pentru acest vaccin, despre care s-a anunțat mereu că nu se face persoanelor de peste 55 de ani!!!!!!!!! CE SĂ MAI CREADĂ BIEȚII OAMENI???!!! Daca s-au facut studii suplimentare și ” se poate” și după 55 de ani, de ce la noi trebuie o hotărâre??!! Iar dacă înainte au spus că nu trebuie făcut după 55 de ani, e clar că știau ei de ce, nu? Se spun multe despre acest tip de vaccin! După câte știm, sunt state care nu-l fac! De ce strategii care generează mereu suspiciuni??!!”, a scris Monica Pop, duminică seara, pe aceeaşi reţea socială.

Citeşte şi: Vlad Voiculescu trimite Corpul de Control la Spitalul din Sibiu, după dezvăluirile despre situaţia de la ATI: „Este absolut şocant”


loading...