Monica Pop, reacţie vehementă după experimentul teatral cu persoanele vaccinate. „Act clar de discriminare!”

Monica Pop a declarat că organizarea unei piese de teatru la care să participe strict oameni vaccinați este un act de disciminare. Reputatul medic avertizează că orice om care s-a vaccinat se poate infecta cu coronavirus, astfel că pretenția că vaccinul protejează e una falsă, menită să creeze un cadru pentru discriminare.

17 mai 2021, 11:27
Monica Pop, reacţie vehementă după experimentul teatral cu persoanele vaccinate. „Act clar de discriminare!”

Monica Pop, reacţie vehementă după experimentul teatral cu persoanele vaccinate. Medicul a reacţionat prin intermediul unei postări pe contul personal de Facebook.

Monica Pop, reacţie vehementă după experimentul teatral cu persoanele vaccinate

„DEZAMAGIRE! MARE!

CEI RESPONSABILI DE TEATRE, CONCERTE, STADIOANE •TAC•, DESI PARTICIPĂ LA UN ACT CLAR DE DISCRIMINARE SI DE INGRADIRE A DREPTULUI LA CULTURĂ SI RELAXARE! ACTORII, LA FEL(MAJORIRATEA)!…???!!! •peste 15 MILIOANE de DISCRIMINATI!•

Atita timp cit ORICE VACCINAT SE POATE INFECTA SI TRANSMITE, lucru deja ultra-demonstrat si stiut, e f clar că certificatul de vaccinare nu e util aici, nu ajunge, nu protejeaza participanții. la orice tip spectacol cu public!

CERTIFICATUL DE VACCINARE NU REPREZINTA NICI O GARANTIE CA RESPECTIVA PERSOANĂ NU E INFECTATĂ!!! Cum poti să stii că un spectator vaccinat nu e infectat??!! Dacă e, transmite virusul si îmbolnaveste si pe altii! Si atunci??!!

TEST, DA, ar fi corect, dar mult prea costisitor pentru doritorii de relaxare! AJUNG MASCA SI DISTANTA!

LA BISERICĂ SINT OAMENI LA FEL CA LA SPECTACOLE SI NU CERE NIMENI ( DE TEAMA) CERTIFICAT DE VACCINARE! ASA E SI NORMAL, MASCA SI DISTANTARE. PUNCT.

P.S. E O RETICENȚĂ EXCLUSIV LA CONDITIONAREA PARTICIPARII La spectacole DE CERTIFICAT!  VACCIN, FACE FIECARE CUM CONSIDERĂ!”, a scris Monica Pop.

Monica Pop tună şi fulgeră după măsurile de relaxare și certificatele de vaccinare: „O mare greșeală medicală”


loading...