Monica Pop, revoltată după ce a aflat cât i s-a cerut unui pacient pentru o operație de cataractă: ”E și imoral și inadmisibil!”

Medicul oftalmolog Monica Pop susține că în majoritatea cazurilor operaţia de cataractă nu reprezintă o urgenţă.

27 feb. 2023, 12:19
Monica Pop, revoltată după ce a aflat cât i s-a cerut unui pacient pentru o operație de cataractă: ”E și imoral și inadmisibil!”

Medicul Monica Pop, directorul Spitalului Clinic de Urgente Oftalmologice din Bucuresti, s-a arătat revoltată după ce a aflat că un pensionar a făcut solicitare la TV de strângere de fonduri pentru o operație de cataractă, pentru care, a spus el, i s-au cerut să plătească 8.000 lei.

”DESPRE OPERATIA DE CATARACTĂ! ★NU E NICIO URGENTĂIN MAREA MAJORITATE A CAZURILOR! ★
DESI SINT UNII CONFRATI CARE LE SPUN UNEORI PACIENTILOR CU TOTUL ALTCEVA! RATIUNEA E CLARĂ ! IMI PARE RAU DAR SINT SI ASEMENEA MEDICI! MEDICII PERFORMANTI, CU REZULTATE BUNE, AU PROGRAMARI MAI LUNGI! DAR MERITA CATEGORIC ASTEPTAREA! REPET, OPERATIA DE CATARACTĂ NU E URGENȚĂ! SAU, POATE FI RAR !”, explică medicul Monica Pop.

Citește și: Experiență paranormală pentru Monica Pop: „Nu știu dacă ar trebui să zic asta, dar…”

Monica Pop precizează că ”LA SPITALELE DE STAT, PACIENTUL ASIGURAT CUMPARA DOAR CRISTALINUL: 1000-1500 DE LEI. NICI ATITA NU E PUTIN, DAR E INCOMPARABIL!”

Citește și: Veste dureroasă despre Monica Pop! Ce spune celebrul medic despre cancerul cu care luptă de câţiva ani

Medicul spune că ”am scris aceasta postare pt ca e o afectiune f frecventa si pt ca un pensionar a facut la tv solicitare de stringere de fonduri pt o operatie de cataracta, pt care, spune el, i s-au cerut 8000 de lei! E POSIBIL, in privat, DAR E SI IMORAL SI INADMISIBIL!
De ce a mers domnul respectiv in privat? El stie! Daca din motiv de grabă, e o mare greseală!
Oriunde ar fi, suma e imensă! Nu trebuie sa ne gindim si la oamenii care au pensii mici si f mici? Pt ca cei care fac cel mai frecvent cataractă sint exact! PENSIONARI! SI STIM TOTI SOARTA LOR!
◆MEDICII F BUNI AU PROGRAMARI LA FEL, SI LA STAT SI IN PRIVAT! SIGUR◆!
Dupa operatie, daca e reusita si nu sint si alte afectiuni ale ochiului, vederea trebuie sa fie f bună de a 2-a zi! Ginditi-va bine si aveti mare grijă la alegerea medicului operator! Nu va grabiți, NU AVETI MOTIV! Vă interesati intîi care e f bun si abia dupa, programarea! Graba ar fi o mare greseală!
NU UITATI : MEDICUL SPECIALIST DE STAT, CA SI CEL DE FAMILIE E SINT ▪︎OBLIGATI PRIN LEGE▪︎ SA VA DEA TRIMITERE ACOLO ◆UNDE VRETI DVS,◆ NU AU VOIE SA VA IMPUNA NIMIC! NICI SA MERGETI LA EI SI NICI UNDE VOR EI SA VA TRIMITĂ! DVS ALEGETI! EI TREBUIE SĂ SCRIE DOAR ●OFTALMOLOGIE
E jenant ca unii colegi, profitînd de nestiinta pacienților, mai practică asa ceva! Sper sa fie cit si tot mai puțini!”, a scris Monica Pop.