EXCLUSIV Monica Pop, vehementă despre Rareş Prisăcariu: „Cu latura religioasă nu sunt de acord, pentru vârsta lui. Sper ca acest copil să aibă şi copilăria lui”

Monica Pop, vehementă despre Rareş Prisăcariu, un copil de șapte ani din Botoșani, a câștigat Românii au talent. Puștiul a fost votat și a plecat acasă cu marele premiu de 120 de mii de euro. Ulterior, internetul s-a împărţit în două, o categorie care îl susţine şi alta, care îi critică părinţii.

18 mai 2023, 22:36
EXCLUSIV Monica Pop, vehementă despre Rareş Prisăcariu: „Cu latura religioasă nu sunt de acord, pentru vârsta lui. Sper ca acest copil să aibă şi copilăria lui”
Monica Pop, vehementă despre Rareş Prisăcariu

Monica Pop, vehementă despre Rareş Prisăcariu. Şefa Spitalului Clinic de Urgențe Oftalmologice din București a fost invitată în emisiunea „Punctul culminant”, prezentată de Victor Ciutacu, şi a vorbit despre copilul care a stârnit o adevărată controversă după ce a câştigat Românii au talent.

Citeşte şi: Cum a fost primit Rareș Prisacariu la școală, după ce a câștigat Românii au talent 2023. Gestul uluitor făcut de colegii micului geniu

Monica Pop, vehementă despre Rareş Prisăcariu

Sunt foarte mulţi oameni care înjură şi din păcate, am văzut oameni care au păcate grele pe spate şi care vorbesc negativ despre istoria asta. Eu cred că ceea ce au făcut părinţii aceştia, sprijinind un copil inteligent, bine crescut, care doreşte să înveţe şi să ştie, este un lucru extraordinar.

Sper să nu exagereze, ca acest copil să aibă şi copilăria lui. Cei care au vorbit sau vorbesc în continuare rău de asta sunt invidioşi, altfel nu pot să văd. Dimpotrivă, orice om ar trebui să admire pe copilul acesta, tot ce spune sau ce face el.

Nu ştiu dacă tot. De exemplu, cu latura religioasă nu sunt foarte de acord, pentru un copil de vârsta aceasta. El trebuie să aleagă din acest punct de vedere. Dar, în orice caz, e un copil admirabil, care ştie multe lucruri.

Răutatea şi invidia a declanşat acel val împotriva lui. Fiecare este liber să-şi aleagă religia, felul în care trăieşte, ceea ce face. Deci nu mi se pare absolut deloc normal să blameze. Copilul ăsta nu a ajuns aici pe meritele altuia, a ajuns pe meritele lui.

Să nu ţină cont, nici el şi nici părinţii, el încă e mic şi nu ştiu cât percepe răutăţile oamenilor, aş fi vrut să nici nu afle. Este un copil genial, asta este părerea mea şi cred că a tuturor„, a declarat Monica Pop, în exclusivitate, la România TV.