Dan Negru, mesaj surprizător după succesul lui Rareş Prisacariu. „Mi-am crescut copiii lăsându-i să-şi trăiască firesc copilăria”

Dan Negru (52 de ani) a transmis un mesaj surprinzător în care a dat de înţeles că, deşi nu-l judecă pe Rareş Prisacariu, câştigătorul de la Românii au talent", şi nici pe Theodor Andrei, reprezentantul României la Eurovision, el a preferat alt mod de a-şi creşte copiii.

17 mai 2023, 08:39
Dan Negru, mesaj surprizător după succesul lui Rareş Prisacariu. „Mi-am crescut copiii lăsându-i să-şi trăiască firesc copilăria”
Dan Negru, mesaj surprizător după succesul lui Rareş Prisacariu. "Mi-am crescut copiii lăsându-i să-şi trăiască firesc copilăria"

Dan Negru, mesaj surprizător după succesul lui Rareş Prisacariu. Prezentatorul TV a făcut referire la o fostă emisiune a sa pentru copii şi a apelat la un citat de Constantin Chiriță, autorul „Cireşarilor” pentru a dezvălui cum vede el copilăria.

„Deși am prezentat vreo 8 ani Next Star care a fost cel mai de succes talent show cu copii la tv, nu-l judec nici pe puștiul cu poezia de la Pro nici pe cel cu tunica de la Eurovision. Îmi amintesc însă vorbele lui Constantin Chiriță, «tatăl» lui Tic, a lui Ursu, scriitorul cărții „Cireșarii”. Spunea despre copiii lui: „Mi-am crescut copiii lăsându-i să-şi trăiască firesc copilăria. Nu au învăţat să citească de timpuriu, nu i-am obligat sa faca pian, sport, limbi străine. Calităţile lor, cu care mă mândresc, sunt calităţi morale. Nu mint, nu înşală, nu sunt falşi. Un om frumos e greu de învins. Asa i-am pregătit pentru viața”. Constantin Chiriță a murit in Germania in 1991. „Cireșarii” trăiesc !Să fim cireșari ! Vom fi greu de învins!”, a scris Dan Negru pe Instagram.

Citeşte şi: Tragedia uriaşă din familia lui Rareş Prisacariu, câştigătorul de la „Românii au talent”. „S-a dus la ceruri!”

Rareș Prisacariu ( 7 ani) a câștigat marele premiu de 120.000 de euro din cadrul emisiunii „Românii au talent”, dar foarte multă lume nu a fost de acord cu faptul că acesta a reprodus din memorie diverse opere literare, fiind acuzat că nici nu înțelege sensul cuvintelor pe care le recită și i s-a dat un text nepotrivit pentru vârsta lui.

Citeşte şi: Ce va face Rareş Prisăcariu cu premiul de la Românii au talent. Mama copilului a dat din casă: „Lumea nu are de unde să ştie”

Theodor Andrei (18 ani) a reprezentat România la Eurovision 2023, însă, în ciuda faptului că a participat în a doua semifinală, artistul nu a obținut nici un punct.