Trecutul obscur al beizadelei care a provocat tragedia din 2 Mai! A fost dus la tratament în Olanda din cauza dependenței de droguri

Apar noi detalii șocante în dosarul tragediei din 2 Mai, care a îndoliat o țară întreagă. Beizadeaua drogată care i-a ucis pe Roberta și Sebi, doi tineri care se aflau împreună cu prietenii lor în vacanță la mare, are un trecut tumultos din cauza dependenței sale de stupefiante.

21 aug. 2023, 12:06
Trecutul obscur al beizadelei care a provocat tragedia din 2 Mai! A fost dus la tratament în Olanda din cauza dependenței de droguri

Trecutul obscur al beizadelei care a provocat tragedia din 2 Mai! La cei 19 ani ai săi, Vlad Pascu, beizadeaua care s-a urcat drogat la volan și a provocat moartea a doi tineri nevinovați, făcea parte dintr-un grup de consumatori de narcotice.

Citește și Tânărul de 19 ani care a omorât doi turişti în staţiunea 2 Mai, arestat preventiv pentru 30 de zile

Trecutul obscur al beizadelei care a provocat tragedia din 2 Mai!

Ca să își scape fiul de dependența de droguri, tatăl lui Vlad l-a dus în Olanda la tratament, însă din păcate fără rezultate, potrivit Digi24. 

După ce a revenit în România, tânărul de 19 ani s-a reîntors la vechile obiceiuri, care din păcate, au dus la moartea a doi tineri.

Vă reamintim că două persoane au murit după ce o maşină a intrat într-un grup de opt tineri, sâmbătă dimineaţă, în localitatea 2 Mai. Accidentul grav s-a produs sâmbătă, după ora 5:00, pe DN39/E87, Mangalia-Vama Veche, la ieşirea din localitatea 2 Mai.

Un băiat şi o fată cu vârste între 18 şi 20 de ani au murit pe loc, potrivit ziuaconstanta.ro.

De asemenea, o fată şi doi tineri în vârstă de 20 de ani, cu multiple traumatisme, au fost transportaţi la Spitalul din Mangalia, conform Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa.

Alţi trei bărbaţi din acelaşi grup cu vârste cuprinse între 19-20 ani au refuzat transportul la spital.

La volanul mașinii marca Mercedes care a intrat în plin în grupul de tineri se afla un băiat de 19 ani. El a fugit de la locul accidentului, fiind depistat ulterior în Vama Veche. Șoferul era drogat.

„În urma accidentului rutier, au decedat la fața locului o tânără, de 20 de ani și un tânăr, de 21 de ani.

De asemenea, au mai fost răniți doi tineri, de 19 ani, respectiv 20 de ani și o tânără, de 20 de ani.

Ulterior producerii accidentului, conducătorul auto a părăsit locul accidentului, fiind depistat de polițiști, la scurt timp, în stațiunea Vama Veche.

Bărbatul a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv pentru cocaină, amfetamină și metamfetamină“, au transmis reprezentanții IPJ Constanța.

Polițiștii au întocmit un dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Citește și Cine sunt cei doi tineri uciși de un șofer drogat la mare, în 2 Mai. Roberta și Sebi erau prieteni și colegi la Facultate de Geografie